rasthayan 6 #1 Публикувано 17 Август, 2020 Здравейте, от известно време се каня да Ви питам: Шофьорската седалка е електронна и на горната част има копче за удобството на кръста. От известно време не се движи, чува се работата на моторчето, но никакво действие. Бях се надигнал и натисках до край да се изправи и се чу изпукване като прескачане... Знаете ли дали е на зъбни колела.. или.. и как мога да отворя седалката да видя Търсих онлайн клипчета или инфо - нищо не намерих. Мисълта ми е.. струва ли си да се почва сваляне на седалка и има ли начин да се достигне безопастно до тоя механизъм? Колата е ЦРВ 3, 2,0 АТ, кожен салон 2008ма Благодаря предварително! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a0700 11 #2 Отговорено 17 Февруари, 2022 Здравейте! За лумбалната опора има моторче с редуктор. В редуктора има зъбни колелца които са от пластмаса. С годините обаче се пукат и се чупят, имах същия проблем. Бях чел, че някой си беше поръчал от Али експрес, аз дадох едно колелце на един цех в Бургас, които ми ги изрязоха от алуминий. После ги напаснах с много пилене и шкурене и стана. Така, че, това е начина! Не зная, дали може да ги доставят от официален дилър на Хонда. Писали сте отдавна, но ако някой друг прочете сега, може да му свърши работа. Хубав ден на всички! 2 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове