competition 2 #1 Публикувано 14 Май, 2007 Приятели на 2 и 3 цилиндър кабелите ми са дискотека и ми правят мизерия в ниските обороти даже на момент и ми гасне като и дам газ.Снощи забелязах "явлението" та моля някой ако има читави кабели да ми пише на ЛС,може и комплект да са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orleto #2 Отговорено 14 Май, 2007 Айде бе с тез кабели още ли се влачиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #3 Отговорено 14 Май, 2007 Напукани ли са или просто пробиват от напрежението? Зачисти ги с кърпа напоена с чист спирт, той обира влагата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #4 Отговорено 14 Май, 2007 Напукани ли са или просто пробиват от напрежението? Зачисти ги с кърпа напоена с чист спирт, той обира влагата.Не светят нощно време както светкавицата,всмисъл отварям капака и от жилото я припомпвам и виждам как двата кабела(2 и 3) целите светят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #5 Отговорено 15 Май, 2007 имаш ли4но! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #6 Отговорено 15 Май, 2007 Един път избие ли кабел няма оправия каквото и да го правите.Препоръчвам ти да си вземеш NJK кабели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове