kokobrise 0 #1 Публикувано 22 Юни, 2020 Зддравейте. С бензинов акорд 7ца съм. Отскоро ми се появи проблем с превключването на скоростите. Влизат трудно, но най-силно се проявява на 5та, първа и задна. Понякога те не влизат от първия път. При каране след час и над 100 км/ч при включване на 5та се чува прихъркване или понякога отказва от първия път. 2, 3, 4та влизат нормално, без да отказват, но малко по-трудно. Сменил съм с маслото на скоростната (оригинално) и хидравличната течност. Съдинителят никога не е бил сменян, винаги е бил доста твърд и отделя много ниско долу. Къде според вас може да е проблема? Хич не ми се иска да сменя съединител, а да се окаже че е скоростна кутия или нещо друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreddyGunner 24 #2 Отговорено 22 Юни, 2020 Здравей, колега! При мен има проблем с 3-та и задна /2.2 дизел съм/ и ми подшушнаха, че най вероятно са синхронизатори, което май пак си е сваляне на кутията. При мен главно 3-тата ме мъчи и понякога трябва да я донатикам с лоста, все едно влиза на половина и запъва, и съответно пристъргва на умряло . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове