Jump to content
Guest neshto

шит!

Recommended Posts

Guest neshto

понеже някой дебил :D ми е одрал хондата от едната страна с ключ от край до край има ли някакъв бърз начин за оправяне (някакви цветни фулмастри) или единствено когато реша да я пребоядисам ще спра да виждам чертата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

ima takiva pasti moze da probva6 az ostanah dovolen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

10x, а откъде? И за различните цветове различни ли са или е нещо универсално? Защото моето е задълбано доста надълбоко и е нещо по-светло, грунд ли не знам какво... Само не знам на кой му бръкнах в гз, за да ми дере колата.. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

сигурно зависи колко е дълбока драскотината....ако е сравнително плитка би трябвало да стане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

уф, дайте съвет за добър бояджия тогава да ида да ми даде съвет като я види и да я направи той?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

понеже някой дебил :D ми е одрал хондата от едната страна с ключ от край до край има ли някакъв бърз начин за оправяне (някакви цветни фулмастри) или единствено когато реша да я пребоядисам ще спра да виждам чертата.

Оправията е пълно каско, аз имах подобен случай с Хондата ми пред Метро. Значи в случая при мен не беше умишлено. Като си видях колата бях много учуден кой и защо ще ми дере колата, докато един ден не видях една лелка са една тежка количка да се вре между колите и да я удря в паркираните автомобили, такива стружки теглеше, че аз повече не смея да си оставя колата близо до входа. Иначе против такива драскотини, майката му е само боя и пълно каско.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

понеже някой дебил  :D  ми е одрал хондата от едната страна с ключ от край до край има ли някакъв бърз начин за оправяне (някакви цветни фулмастри) или единствено когато реша да я пребоядисам ще спра да виждам чертата.

Оправията е пълно каско, аз имах подобен случай с Хондата ми пред Метро. Значи в случая при мен не беше умишлено. Като си видях колата бях много учуден кой и защо ще ми дере колата, докато един ден не видях една лелка са една тежка количка да се вре между колите и да я удря в паркираните автомобили, такива стружки теглеше, че аз повече не смея да си оставя колата близо до входа. Иначе против такива драскотини, майката му е само боя и пълно каско.
мда и аз затова гледам да спирам по-надалеч от входа и около мен да няма други коли. А и като се връщам после се наслаждавам на гледакта:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

хм ми аз имам пълно каско хич не се сетих. тъпото е, че утре е неделя а отивам до морето. Ама ще ида като се върна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

хм ми аз имам пълно каско хич не се сетих. тъпото е, че утре е неделя а отивам до морето. Ама ще ида като се върна.

Като се върнеш, отиваш направо там. Този при вид щета се води целият детайл за пребоядисване. Описваш, че е станало на паркинга и не знаеш кой го е направил, както всъшност е, и те ти плащат. Прайш си колата и т'ва е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

аз имах същия проблем. предния капак ми го бяха уважили яко.пълно каско в булстрад и ми го пребоядисаха без пари целия капак в лазурит !!!:D:D:D иначе знам че има някви спрейове ама ...:D най- хубаво е да се направи както тряя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Има едни пастелоподобни блядости с различни цветове , купуваш съответния цвят , натъркваш деругата и сетна "пастираш"с вълнен парцал да се машне пастела около драскотината!Не е кой знае какъв ефекта , но поне от 2-3 метра не личи!Лошото е че това трябва да се повтаря през 3-4 месеца!Продават се по магазините за автокозметика или автоаксесоари и май не са много скъпи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Има една паста преди малко я гледах в ОМВ струва 20 лв КОЛОР +нещо си беше маркара и в самото шише има един пастел върви си заедно с пастата който е за възтановяване на драскотини :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Посети сервиза на Глазурит и поискаи паста която е наливна беше около 5 6 лева за 100 грама(напълно достатъчни) може да ти свърши работа

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ANUBIS

това го правят гордите собственици на "немските бегачки".може би нещто ги е яд и си го изкарват на безащитните хондички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...