west bam 107 #1 Публикувано 11 Май, 2007 Някой ще ходи ли от вас колеги на Бояна в сьбота? Аз мисля да намина оттам да видя как е хавата ))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 11 Май, 2007 Може може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 11 Май, 2007 А така, а така ))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 11 Май, 2007 Eми ако има повече желаещи отколкото за Божурище и аз ще намина . Даже е по-близо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 11 Май, 2007 Е дано се сьбереме повечко японски машинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 11 Май, 2007 час? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 11 Май, 2007 час?Ти нали на жената щеше да помагаш бе За час добре ми се вижда 17:30-18:00 ...... хем да е светло , хем не много жега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #8 Отговорено 11 Май, 2007 (Редактирано) Айде момчета, ако свърша работа до тогава ще мина. Редактирано 11 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 11 Май, 2007 Е аз ще мога да дойда кьм 21:00 айде тогажа ако сте нажити Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 11 Май, 2007 час?Ти нали на жената щеше да помагаш бе За час добре ми се вижда 17:30-18:00 ...... хем да е светло , хем не много жега.е то ще помагам през деня, пък на бояна се ходи вечер.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #11 Отговорено 11 Май, 2007 е то ще помагам през деня, пък на бояна се ходи вечер.... Eлате повечееееее.Колега west bam , дай по-раничко ако можеш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 11 Май, 2007 ами айде към 8.30 да фанем безопасните места... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #13 Отговорено 11 Май, 2007 ами айде към 8.30 да фанем безопасните места...Не съм сигурен какво имаш предвид , но идеята ми е да се съберем на резиденцията , а не на ОМВ. ОМВ sucks .... за срещи де .... за бензин става иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #14 Отговорено 12 Май, 2007 Пичове незнам каде ще се събирате обаче Бате Бойко ни прецака яко ,защото околомръсното е в ремонт и ОМВ бояна не работи.Така ,че ако се събираме нека да е пред НИМ на резиденцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #15 Отговорено 12 Май, 2007 Пичове незнам каде ще се събирате обаче Бате Бойко ни прецака яко ,защото околомръсното е в ремонт и ОМВ бояна не работи.Така ,че ако се събираме нека да е пред НИМ на резиденцията.След 30 минути съм точно там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #16 Отговорено 12 Май, 2007 За съжаление свърших работа чак сега. Дано другия път да смогна и да дойда. Надявам се да си изкарате супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #17 Отговорено 12 Май, 2007 всъщност нямаше никой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #18 Отговорено 13 Май, 2007 Ми аз седях седях , почна да се стъмва вече и си тръгнах . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #19 Отговорено 13 Май, 2007 Ми аз седях седях , почна да се стъмва вече и си тръгнах .Да видя ме мене и се изнесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #20 Отговорено 13 Май, 2007 (Редактирано) Ми аз седях седях , почна да се стъмва вече и си тръгнах .Да видя ме мене и се изнесе Че каква работа имат двама мъже в тъмното. Ти да не съжаляваш Редактирано 13 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #21 Отговорено 13 Май, 2007 Aнтони ,виждам ,че ги разбираш тия работи по нощна доба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #22 Отговорено 13 Май, 2007 Днес някой ще се качи ли на резиденцията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове