Jump to content
chefo

свещи-питане ...

Recommended Posts

Колеги, мотора ми е D16Y8 и по каталог свещите ми трябва да са BKR6E-11,обаче никъде не намирам такива японски,само в един магазин има BKR6EY-11 и продавача ми каза ,че стават за моя мотор ,разликата била че електрода на тези бил разцепен на две.Та какво ще ме посъветвате - BKR6E-11 или BKR6EY-11 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

някой колега от Варна да каже ,аз съм със същите обаче са иридиумни и ги взех от prospeed обаче са 25лв. парчето иначе са перфектни ,иначе тук в София ги има.prospeed

Редактирано от Greenwater

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Защо си мисля ,че за този мотор свещите са ZFR, a не BKR. По кой каталог си гледал ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Продавам един комплект иридиеви Свещите са NGK BKR6EIX-11, Made in Japan.Мога да ти ги дам за 75 лв. 4те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xags

И в Бургас ги има тези свещи които тарсиш.Просто не си търсил кадето трябва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продавам един комплект иридиеви Свещите са NGK BKR6EIX-11, Made in Japan.Мога да ти ги дам за 75 лв. 4те.

чисто нови ли ти са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Benji свещите бяха чисто нови но вече са продадени аз ги взех :D Наистина се осща разликата с иридиевите свещи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab
Отговорено (Редактирано)

аз съм от София имам купе с Y8 . миналата седмица си купих от бултрако за 56 лв. следните свещи:http://img.data.bg/i.php?show=368178&ctrl_id=t4olm1#imgзабравих да спомена , че на самата свещ си пише , че е японска.

Редактирано от alpinab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Benji свещите бяха чисто нови но вече са продадени аз ги взех :rolleyes: Наистина се осща разликата с иридиевите свещи :D

да са ти честити и да им се наслаждаваш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

чисто нови ли ти са?
Останаха ми само още едни 4бр. BKR7EIX-11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...