chefo 0 #1 Публикувано 10 Май, 2007 Колеги, мотора ми е D16Y8 и по каталог свещите ми трябва да са BKR6E-11,обаче никъде не намирам такива японски,само в един магазин има BKR6EY-11 и продавача ми каза ,че стават за моя мотор ,разликата била че електрода на тези бил разцепен на две.Та какво ще ме посъветвате - BKR6E-11 или BKR6EY-11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #2 Отговорено 10 Май, 2007 (Редактирано) някой колега от Варна да каже ,аз съм със същите обаче са иридиумни и ги взех от prospeed обаче са 25лв. парчето иначе са перфектни ,иначе тук в София ги има.prospeed Редактирано 10 Май, 2007 от Greenwater Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 10 Май, 2007 Защо си мисля ,че за този мотор свещите са ZFR, a не BKR. По кой каталог си гледал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #4 Отговорено 11 Май, 2007 Продавам един комплект иридиеви Свещите са NGK BKR6EIX-11, Made in Japan.Мога да ти ги дам за 75 лв. 4те. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xags #5 Отговорено 12 Май, 2007 И в Бургас ги има тези свещи които тарсиш.Просто не си търсил кадето трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 12 Май, 2007 Продавам един комплект иридиеви Свещите са NGK BKR6EIX-11, Made in Japan.Мога да ти ги дам за 75 лв. 4те.чисто нови ли ти са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #7 Отговорено 12 Май, 2007 Benji свещите бяха чисто нови но вече са продадени аз ги взех Наистина се осща разликата с иридиевите свещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alpinab #8 Отговорено 12 Май, 2007 (Редактирано) аз съм от София имам купе с Y8 . миналата седмица си купих от бултрако за 56 лв. следните свещи:http://img.data.bg/i.php?show=368178&ctrl_id=t4olm1#imgзабравих да спомена , че на самата свещ си пише , че е японска. Редактирано 12 Май, 2007 от alpinab Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #9 Отговорено 12 Май, 2007 Benji свещите бяха чисто нови но вече са продадени аз ги взех Наистина се осща разликата с иридиевите свещи да са ти честити и да им се наслаждаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #10 Отговорено 13 Май, 2007 Продавам един комплект иридиеви Свещите са NGK BKR6EIX-11, Made in Japan.Мога да ти ги дам за 75 лв. 4те.чисто нови ли ти са?Останаха ми само още едни 4бр. BKR7EIX-11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове