Jump to content
Guest manniakk

Помогнете в друга област от нашата

Recommended Posts

Guest manniakk

единственото което ми хрумна е да пусна едно търсене в googleтукизлезнаха няколко завода за обувки в италия и други страни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз иам един роднина в Италия, който се занимава с всякъкъв бизнес. Ако искаш мога да го питам, и да разучи малко пазара. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefthanded

Аз иам един роднина в Италия, който се занимава с всякъкъв бизнес. Ако искаш мога да го питам, и да разучи малко пазара. ;)

Ще ти бъда благодарен! Ако има интерес ми трябват мейли и контакти. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм шефе, международния бизнес ако се прави професионално е доста сложна работа. анализ и оценка на външни пазари, икономически и финансов риск, валутни курсове, конкуренция, логистика, сертификати, данъци...Предполагам ти знаеш по-добре. Говорим за българска фирма предполагам? Имат ли изградена търговска марка и заглавието българско ли е? Може да се окаже проблем на някои пазари. Ще се огледам, но не обещавам нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefthanded

Хм шефе, международния бизнес ако се прави професионално е доста сложна работа. анализ и оценка на външни пазари, икономически и финансов риск, валутни курсове, конкуренция, логистика, сертификати, данъци...Предполагам ти знаеш по-добре. Говорим за българска фирма предполагам? Имат ли изградена търговска марка и заглавието българско ли е? Може да се окаже проблем на някои пазари. Ще се огледам, но не обещавам нищо.

Говорим за българска фирма брат, има изградена търговска марка и заглавието е добро, т.е международно - ARISE( АРАЙС).Помагай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорил съм с човека, и в момента чакам одговор. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...