ShEfA 70 #1 Публикувано 1 Февруари, 2020 (Редактирано) Здравейте, Продавам почти пълен комплект ляво огледало за Акорд 7ген. преди фейслифт, тъмно сиво-синьо на цвят. започвам директно с това, че огледалото е без.. Самото огледало. Купих комплекта, за да взема само огледалото, а останалото си имах, затова всичко друго ми е излишно. Фактически съм свалил огледалото и съм отразял кабелите за подгрева, защото крадецът, който взе моето ги беше отскубнал. Пластмасата, която е около огледалото е счупена също Тоест мигачът, механизмът за регулиране, стойката и външната пластмаса, в тъмно сивия цвят за модела, са здрави. Огледалото е от кола преди фейслифта, тоест няма автоматично прибиране. Цена 34лв. За София може да се разберем да ви го предам, за останалата част на страната чрез куриер и наложен платеж. За връзка - 0883341077 или на лични съобщения. Редактирано 1 Февруари, 2020 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 13 Януари, 2021 Нова цена: 25лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове