g.n.g 21 #1 Публикувано 7 Януари, 2020 Здравейте колеги. След дълго чакане и мотане по митници днес взех въпросната мултимедия. За мое огромно съжаление не бях пресметнал бюджета когато я плащах преди 40 и пвече дни (Коледа, Нова година, моя р.д, днес имен ден на малкият, след 20 дни р.д. на каката), и ще се наложи да я продам. Закачил съм я само за да проверя следните неща (за които имах притеснения): 1: дали работи климатроника както трябва 2: дали мога да управлявам звука от волана като при оригиналното аудио 3: дали параметрите са така, както бяха описани Пробвана е на 2.4, автомат, комби Параметрите са следните: Android 9.1 RAM 1GB ROM 16GB Cortex A7 - 1.3GHz x 4 Дисплей с големина 10.1" инча и резолюция 1024*600 мултитъч (капацитивен) Има инсталирани GPS с карти за Бъгария и европа. Пълен комплект даже с допълнителните подаръци от "черният петък" в Алиекспрес (външен микрофон и камера за задно виждане). Съдържа: Мултимедия Много кабели (има и допълнителни ако трябва да се свързва към усилвател или да се режат и правят някакви неща) Кабели с конектори за Honda Accord 2003-2007 Някакъв преходник (двоен кабел) с който търговеца ми каза, че може да се използва за дизелови автомобили (до колко е така НЕ мога да твърдя) GPS антена Камера Микрофон (външен, който е отделно от този който е вграден в самата медия до дисплея) 2бр. USB удължители за външни устройства (флашки, телефони, таблети или DVR за запис) Някакви много семпли книжа със сертификати Оригиналната си опаковка Цената на която я продавам е тази на която съм я купил + платените такси в нашата мила Родина, или иначе казано 337 лева! Гаранция - НЯМА (по-точно има, но връщането и тъпотиите ще излезнат коклото навигацията (търговеца ми я изпрати с DHL въпреки, че не исках заради невъзможното бягство от митницата, и така трябва да се върне)). Намира се в гр. София, и може да се вземе лично след предварителна уговорка по телефона. За други населени места с куриер по Ваш избор, и за Ваша сметка! П.П. Само е закачена с кабелите и тествана БЕЗ да са завивани винтчета и прочие! Реално не съм я монтирал както трябва, а само я прикрепих колкото да видя какво представлява и да направя описанието. Не съм тествал други неща освен изброените и разглеждане на менюто. Ааааа, забравих, че май промених логото когато се стартира двигателя да е на Honda! За връзка с мен : 0882094242 (Viber, Telegram и обаждане), или тук на ЛС. П.П.2 Обявата ще бъде пусната в сайтове за обяви, но там цената ще бъде 399 лева, за да покрия поне ходенето на няколко пъти до летището и DHL. Цената за форума е тази която съм написал по-горе! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове