Guest 1net #1 Публикувано 16 Септември, 2004 (Редактирано) Някой ще се пробва ли да го качи някъде? за филма става дума... Редактирано 16 Септември, 2004 от 1net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 17 Септември, 2004 Никой ли няма такава възможност айде де, ще има на аванта ако трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #3 Отговорено 25 Юли, 2005 Аз имам 1ва и 5та част... не знам как можеш да си ги получиш. Не ми е за пиенето /не че не е интересно като вариант / ама... може ако дойда на някоя от срещите да ти го дам на CD-та за малко... или да ти направя копия. Или ти вече си намери каквото ти трябваше?Гледам малко е старичка темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #4 Отговорено 25 Юли, 2005 и аз имам 5та... има я в Арена... но за 1ва съм навитак яко .някой не може ли да я качи на Дата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 25 Юли, 2005 много ще се радвам ако ми направиш по едно копие Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #6 Отговорено 26 Юли, 2005 Веднага щом оправят качването на store3 на data.bg ще го кача ... също ще кача и филмчетата от последния божур където бяха скалайна и евото и разбира се гръмящия през 5 мин. голф на цунами ще ги кача на gruka.data.bg/bojura Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове