Jump to content
Guest Denz

Мнения за Хонда Прелюд 4 генерация

Recommended Posts

Guest Denz

Здравейте! Имам огромно желание да си купя такава хонда , 2.0 или 2,3 литровия двигател , ако някоъ ми даде повече информация относно това, как стоят нешата с цени на части , подръжка, разход и руги ще бъда много благодарен....П>С> За скорост не питам , то е ясно :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Ми аз ще опитам да дам едно непретенциозно мнение на човек ,който само се е возил и сядал зад волана на такива /ама не съм бил притежател :P /. Първо суперлативите: страхотен неостаряващ дизайн и индивидуалност - манияшка кола- ниска и секси.малко тежка за запалените CRX и VTi феновеАко е с 2.3 мотора има вероятност да е със завиващи задни колела ,което е супер привлекателна за мен опция.Малко минуси са си наистина скъпите и дефицитни части -дано не я блъснеш някъде и вече интериора им е малко заносен /понеже е стар модел и обикновено,който има прелюд не слиза от него :P / .Отзад е само за кучето ти - и за някой сак - мен лично ми е кофти отзад - аз съм 182см.Но гаранция че ще се заглеждат по теб - което за стара кола си е рядкост ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

здравейте маниаци , купих си Прелюд 4 ген преди 1 седмица 2.0 16 v oще я разучавам . Впечатлен съм от поведението и на пътя - все едно има магнит :) разхода несъм го засекъл още ама някъде около 8.5 10 на 100 в София

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...