Jump to content
west bam

ПОСЬБРАХА СЕ ХОНДИЧКИ

Recommended Posts

Снощи се посьбраха хондички от клуба на Бояна на ОМВ-то да ви кажа какво стана, като си трьгнаха момчетата с хондите поостанах още около 40 мин и стана ебати и мазалото ако четат колегите които бяха там имаше една червена брава та тая брава с излизането от ОМВ-то помля 4 коли хора абе ужас иначе никой не пострада ама колите да не ви казвам направо на пихтия сичките там се струпаха неможеше да се размине гадна работа инциденти като боища и така нататака нямаше а най интересното куките бяха близо не дойдоха незнам защо абе мани мани та така иначе се изкефих да се запозная с повечко сьфорумнци :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди две години някаде едвам уживях на тва ОМВ след като един пич с една калибра на 17г. щеше да мине през мене тогава помля червеното рено 5 и собственика му за щастие той си е ок и сега на божура го виждам с доста сериозни машини да се пуска за което му се кефа ТАКАЧЕ МОМЦИ ДАЙТЕ ДА СИ СЕ САБИРАМЕ НА РЕЗИДЕНЦИЯТА ТАМ НА ПАРГИНГА НА ШИРОКО щот на тва ОМВ вече му станаха много ПРОБЛЕМИТЕ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е за това не ходя там. :angry: Пълно е с всякъкви селяни и гъзари. Може ли да се изрежеш покрай колонките, и да минеш с ръчна покрай спрелие коли на изхода. :unsure: Такова нещо на бензиностанция го няма никъде. Сори много, но там се събират най-големите "състезатели" в София, и някак си не ме кефят подобни тъпи изцепки. :angry: На пича с бравата до там му е стигнал акъла. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами значи ще се събираме на резиденцията след 21:00 предлагам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те и за това в самата бензинонстанция са сложили едни като бабунки сори ама в момента не му се сещам името за да не се правят такива работи, а тоя с бравото незнам какво стана аз видях всичко трьгна с яко гас и напораво в колите пьрвата беше астра комби тя беше пьрвата пострадала, едно клио и другите не ги видях имаше много хора просто този не ви дя колата дава гас и гледа на ляво да ли идват коли и направо в астрата бум незнам май момчето си удари главата в волана защото беше без колан и при самия удар даде още толкова гас в колите скьса гума и от джантата яко искри абе мани помле колите направо се чудя каде да спирам колата като ходя там :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те и за това в самата бензинонстанция са сложили едни като бабунки сори ама в момента не му се сещам името за да не се правят такива работи, а тоя с бравото незнам какво стана аз видях всичко трьгна с яко гас и напораво в колите пьрвата беше астра комби тя беше пьрвата пострадала, едно клио и другите не ги видях имаше много хора просто този не ви дя колата дава гас и гледа на ляво да ли идват коли и направо в астрата бум незнам май момчето си удари главата в волана защото беше без колан и при самия удар даде още толкова гас в колите скьса гума и от джантата яко искри абе мани помле колите направо се чудя каде да спирам колата като ходя там :unsure:

ти ще идваш ли довечера на резиденцията?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е за това не ходя там. :angry: Пълно е с всякъкви селяни и гъзари. Може ли да се изрежеш покрай колонките, и да минеш с ръчна покрай спрелие коли на изхода. :unsure: Такова нещо на бензиностанция го няма никъде. Сори много, но там се събират най-големите "състезатели" в София, и някак си не ме кефят подобни тъпи изцепки. :angry: На пича с бравата до там му е стигнал акъла. :blink:

Напълно съм съгласен с тебе. По-добре си е на резиденцията , но пък там е много тъмно вечер .Снощи бяхме само няколко и наши си хора и внимавахме доста, но ако са повече коли на тъмното и всеки си кара както иска и там може да има инциденти.Така че моето предложение е да се събираме на резиденцията , само че по светло !Разбира се това е възможно само през уикенда ,защото повечето хора са на работа .Какво ще кажете за идеята по светло ?
всеки ден дори и през седмицата по-светло там се сабират мотористи и то ДОСТА... но до към 8 намаляват .... така че ако ше е по светло трябва да е към 7:30 , 8 най рано...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен да взема и аз да намина ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес вечерта няма да мога ,че имам друга уговорка.Иначе за през деня е вярно ,че има мотористи , но по-добре е на светло с тях отколкото на тъмно без тях :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

накраткопострадали 3 количервено Браво С 0022 **зелена Вектра комби СА*****и синкаво Клиотариката с бравото реши гъзарее и излизаики от омв-то наби газта...само дето не прецени две неща1. спрелите коли в дясно (клиото от вътре и вектрата до него от външната страна - и двете коли на булеварда)2. беше навил десен а гледаше само наляво демек тръгна без да види че има спрели коли малко по-напредединствено бравото се смачка доста - калник . капак , броня , фар , греди и т.н.вектрата е за два стопа , задна броня и двете странициклиото - лява врата и задна лява страница...най-лошото е че бяха запазени количките и тритенай-хубавото е че само ламарини се сплескаха ...днес и аз съм горе :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се видяха като 4 коли ама имаше доста хора и не видях добре,иначе ми се идва на резиденцията ама не знам каде е точно нали сьм селянче от провинцията и не се сещам точно каде е я ме светнете каде точно се намира и кога се сьбирате ще ви бьда благодарен ))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще чакам да ми пишете колеги )))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...