Jump to content
Zenko

Вентилатор от комп.

Recommended Posts

Кво ли ще стане ако завра един вентилатор от комп. в маркуча за въздуха на моно инжекция.Да го върти само засмукващата струя :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти какво искаш да стане ? Друго освен да си затрудниш достъпа на въздух аз не знам да може да стане :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво ли ще стане ако завра един вентилатор от комп. в маркуча за въздуха на моно инжекция.Да го върти само засмукващата струя :unsure:

освен да си храниш от него един светодиод, :angry: друго не се сещам... (отделно отрицателния ефект дето е споменал колегата)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

въздуха дето минава през рая тръба е малко под 1.5л на оборот ,което при 6Коборота прави 9Кл/мин прави си сметката какъв трябва да е тоя вентилатор от комп дето:а) да има такъв дебит б) да не изгори в момента в който я изръгаш :unsure:аз ще ти кажа ако ме можеш да се сетиш ... при нормална 80мм перка и профил 15мм, трябва да се върти така на око като го смятам с около 120-150К оборота/мин и да е с маторче около 2KW - това колкото да не изгори ,а за да има файда доста повече ... ама има и такива неща работещи , но струват пари ако са качествени и си се правят с центробежни турбини закачени за безчетков мотор от порядъка на 12-15KW за двигател 1.6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде да не дъвчем пак едни и същи неща. Ето малко подобни дискусии.Цик 1Цък 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК спирам да мисля глупости :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители