JadeStudio 2 #1 Публикувано 6 Май, 2007 (Редактирано) здравеите на всички нов съм в форума изчетох мнооого нещта тук и получих много информация за Хонда изобщо като автомобил обаче аз съм пълен новак относно Автомобили и прочие 3Д дизаинер съм и ви е ясно колко разбирам.Та по темата искам да си купя кола не каква да е а точно хонда сивик може да ви е малко смешничко каква ми е логиката ама аз сум малко японофил слушам японска музика гледам японски тв нося японски часовник абе луд съм на тема япония та както и да е с моята (умна) логика и вашата (в повечето случаи) професионална помощ не ми трябваше много да реша каква кола да карам сега имам около 6500/7000лв ужкем по ваши мнения сам се спрял на В-тек ама сега 1.6 трудно се намира и сигурно ще взема 1.5 искам да е някаде 96/98година ама все пак тези неща ви ги говоря все още неразбиращ и обаркан та моля помогнете на болния ми "3д мозък" да реши кое е по добро 1.4/1.5/1.6 в-тек не в-тек абе изобщо за всичко което се сетите за тези неща какво да се гледа като се купува и тем подобни. много ама много ви благодаря предварително за което и ви казвам че супер много се радвам че ви има Редактирано 6 Май, 2007 от JadeStudio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #2 Отговорено 7 Май, 2007 Не се сърди, че имаш само един отговор Разгледай разделите на форума - ще видиш, че си объркал подраздела, пък и има вече писани теми относно избор на хонда Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JadeStudio 2 #3 Отговорено 7 Май, 2007 мерси все пак знам. извинявам се че съм объркал раздела но пьк за темите мога да кажа че изчетох може би всичко и просто бих искал да получа по сигментиран отговор иначе наистина доста неща научавам тук и отново се извинявам за раздела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #4 Отговорено 7 Май, 2007 За мен, 5-та генерация управлява ! Хеч, купе или седан, няма значение... Нищо, че съм с английски Сивик , а и вече има и неинвалидни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове