Zenko 0 #1 Публикувано 6 Май, 2007 Честит празник на всички именници Живи и здрави-и всички ваши желания да са наши пожелания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GReddy 0 #2 Отговорено 6 Май, 2007 Честит имен ден на всички съклубари носещи името ГЕОРГИ.Да сте живи и здрави и все по бързи ХОНДИ да карате.И умната с добавките(алкохола) довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #3 Отговорено 6 Май, 2007 и от мен ,и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #4 Отговорено 6 Май, 2007 --> --> --> --> --> --> --> --> ето я историята за гергьовден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 6 Май, 2007 Честито и от мен на всички именници. Весело изкарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 6 Май, 2007 Честито и от мен !Живи , здрави .... с бързи хонди и умната ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 6 Май, 2007 Живи и здрави колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #8 Отговорено 6 Май, 2007 Честит имен ден, на всички Да сте и живи и здрави и щастливи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове