I_V_O 6 #1 Публикувано 5 Май, 2007 (Редактирано) гледам в темата от отминалата месечна среща МНОГО мераци за гонки много нещо стига акахме по нея дайте да се разберем тука кога ще ни е yдобно на всички и да направим една вечер на РЕЗИДЕНЦИЯТА според мен там е перфектно за тестове очаквам предложения за ден и час.... Редактирано 5 Май, 2007 от C_I_V_I_C Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #2 Отговорено 5 Май, 2007 гледам в темата от отминалата месечна среща МНОГО мераци за гонки много нещо стига акахме по нея дайте да се разберем тука кога ще ни е одобно на всички и да направим една вечер на РЕЗИДЕНЦИЯТА според мен там е перфектно за тестове очаквам предложения за ден и час.... ами стига да не вали когато кажеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #3 Отговорено 5 Май, 2007 Greenwater не зависи само от мен братле..... първо да видиме колко и кои ше са мераклиите и да видиме кой кога може.... аз сам готов по всяко време.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 5 Май, 2007 аз довечера ако не вали съм на ОМВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 5 Май, 2007 Аз съм навитак .Нямам претенции мога неделя , понеделник когато и да е.... пък и всеки друг ден вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #6 Отговорено 5 Май, 2007 ми тогава довечера ако не вали елате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #7 Отговорено 5 Май, 2007 (Редактирано) В колко часа ?Я да видя прогнозата за времето Редактирано 5 Май, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #8 Отговорено 5 Май, 2007 ама последно каде на резиденцията ли или на ОМВ? иначе часа е 21:30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #9 Отговорено 5 Май, 2007 Да взема и аз да мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #10 Отговорено 5 Май, 2007 Аз лично предлагам 1net да я направи тази тема важна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #11 Отговорено 5 Май, 2007 По-добре на резиденцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #12 Отговорено 5 Май, 2007 И аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #13 Отговорено 5 Май, 2007 дъжд , сняг , урагани аз ше сам на резиденцията тая вечер.... Аз само ако няма урагани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 5 Май, 2007 аз минах кам 9 и 10 през ОМВ... трагедия. 2 голфа и 1 бмв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lordross #15 Отговорено 5 Май, 2007 аз минах кам 9 и 10 през ОМВ... трагедия. 2 голфа и 1 бмв...и аз минах и имаше смачкани коли и полиция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #16 Отговорено 5 Май, 2007 (Редактирано) треснали ли са се?? я сподели кво си видял Редактирано 5 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #17 Отговорено 5 Май, 2007 Голфаджии ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #18 Отговорено 5 Май, 2007 Голфаджии ! чувам че и хонди ходят там ... ма наистина голфарите са мнооого и са много мощни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #19 Отговорено 5 Май, 2007 aми защо си минал в 21:10 след като ние имахме среща в 21:30 пред НИМ на резеденцията а не на ОМВ ,след това в 22:00 в колонка отидохме на ОМВ и имаше много коли и никви куки . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #20 Отговорено 5 Май, 2007 екстра стана добра срещичка беше нямам спомен друг път да сме се исипвали толко ХОНДЕТА на ОМВ-то напраихме си и гонките ВСИЧКО беше идялно.... всички гледаха като истарсени като влезнахме в бензиностанцията .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #21 Отговорено 5 Май, 2007 ами не знаех за срещата. просто реших да мина през омв и тогава немаше коли и обърнах и към нас... нищо и другата седмица, ако е убаво времето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #22 Отговорено 6 Май, 2007 Kва друга седмица бре колега довечера пак А на колегата RUST колицата ме изкефи готино е станала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mark Antoniy 0 #23 Отговорено 6 Май, 2007 Kва друга седмица бре колега довечера пак А на колегата RUST колицата ме изкефи готино е станала Като ще е пак , казвайто точно място...На входа на резиденцията ли ...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #24 Отговорено 6 Май, 2007 Kва друга седмица бре колега довечера пак А на колегата RUST колицата ме изкефи готино е станала Като ще е пак , казвайто точно място...На входа на резиденцията ли ...?ми някаде из правата то там ше забележиш ниско прелитащи ХОНДИ ... нема как да не се намериме такмо да си направиме старта с тебе па и земи г-тек да видиме кво става.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veno 0 #25 Отговорено 6 Май, 2007 някой ще даде ли карта на резиденцията ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #26 Отговорено 6 Май, 2007 Линкът важи 1 седмица :http://www.bgmaps.com/services/links/links...236834cc9c24b9e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове