Марк 0 #1 Публикувано 28 Октомври, 2019 Здравейте Загледал съм конкретния автомобил: http://www.cars.bg/offer/5da4169929cd0f5e09794f87 Имал съм и преди същия модел само, че беше 2.2 cdti. Останах с много добри впечатления от него, въпреки че се наложи да се разделя с него. Интересуваме за 1.8 vtec как е като вървеж и мощност. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #2 Отговорено 29 Октомври, 2019 Автомобила от офертата поне визуално изглежда добре, но само след оглед и тест можеш да добиеш реална представа. Що се отнася до вървежа, аз лично не съм впечатлен. Върви прилично и автомобла покрива нуждите ми, но не нагъва асфалта. VTEC при тези двигатели е значително по-плавен (по мое мнение) и в сравнение с предходни които имах с D и B серия двигатели. При ежедневно позлване в градски условия си върви както всяка друга кола. Рязко настъпване на газта в началото ми се струва леко мудна до достигане на обороти за VTEC. Ако ти предоставят възможност за тест и в извънградски условия ще си съставиш мнение, но не очаквай усещането, което си имал при 2.2 i-ctdi. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Марк 0 #3 Отговорено 29 Октомври, 2019 преди 1 минута, misho написа: Автомобила от офертата поне визуално изглежда добре, но само след оглед и тест можеш да добиеш реална представа. Що се отнася до вървежа, аз лично не съм впечатлен. Върви прилично и автомобла покрива нуждите ми, но не нагъва асфалта. VTEC при тези двигатели е значително по-плавен (по мое мнение) и в сравнение с предходни които имах с D и B серия двигатели. При ежедневно позлване в градски условия си върви както всяка друга кола. Рязко настъпване на газта в началото ми се струва леко мудна до достигане на обороти за VTEC. Ако ти предоставят възможност за тест и в извънградски условия ще си съставиш мнение, но не очаквай усещането, което си имал при 2.2 i-ctdi. Доста ми е далечко на 400 километра е от мен. Но щом не е като дизела, вече се отказах. Дизелчето е доста икономично, като моя направо ме залепваше за седалката, най-вероятно имаше и чип понеже беше наистина много бърз. Просто цената на ангренажната верига ме отказа много бързо от него и го продадох. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове