Da_Broda 1 #1 Публикувано 24 Октомври, 2019 Здравейте, От няколко месеца съм собственик на Хонда Акорд 6 1.8 VTEC (2001). Първа кола ми е и съм адски доволен. Но когато я взех беше малко импулсивно решение и не я закарах на майстор да я погледне и когато я оставих за облужване, човека ми каза че картера ми сълзи и предния мост е малко изгнил. Търся в момента картер и мост да ги сменя и въпроса ми е всички мостове от тая генерация, година и двигател са съвместими или трябва да търся точно от този двигател и година, за да станат? Ако някой има и място в Пловдив където мога да намеря тези части също ще съм ви благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dambev 5 #2 Отговорено 10 Ноември, 2019 Това, което търсиш намери ли го? Мога да ти дам един телефон на морга на Хонда в Белащица. Човека е "ти" с марката и ще ти каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Da_Broda 1 #3 Отговорено 11 Ноември, 2019 Все още търся, така че ще оценя помощта. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове