Pavlinius 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2019 Здравейте, След само германски коли реших да мина на нещо не-швабско и се влюбих в Acura MDX, понеже ми трябва 7 местен автомобил. Може ли да ми препоръчате сервиз в София, където са чували за тази марка и имат някаква представа от тези автомобили ? Мерси, предварително ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #2 Отговорено 16 Октомври, 2019 Бих ти препоръчал Мотo Box или така казано при Слави в Овча Купел, човека е съвестен и ако не може да я прави, което се съмнявам, ще препоръча някой. Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #3 Отговорено 16 Октомври, 2019 Здравей колега, Ето сервиз в София, който се ползва с добро име и аз лично препоръчвам : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavlinius 0 #4 Отговорено 18 Октомври, 2019 Благодаря Ви колеги! Като цяло се надявам да нямам много проблеми с колата, защото съм чувал добри неща за Хонда, но знае ли човек - всички по-нови коли имат и повече проблеми. Днес видях в квартала(Изток) и една Honda Pilot (Хондовската алтернатива на MDX) и много се зарадвах, че виждам още един американски модел. Дано се намират тук таме части, че вноса от Америка освен всичко друго е и доста бавен. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове