Guest sCoff #121 Отговорено 10 Юли, 2007 Хайде момци! Не остана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #122 Отговорено 10 Юли, 2007 Вече сме на етап да се намери някой който ще се връща или има познат да се връща скоро от САЩ ..... и разбира се има възможност да го донесе. Имаме пари за g-tech ... нямаме за доставка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko 0 #123 Отговорено 11 Юли, 2007 По-рано ако се бяхте организирали щеше да има.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #124 Отговорено 18 Юли, 2007 Момци кво стана бре ще събираме ли пари за доставка или някой ще го донася? Аиде да действаме че бегачките ше заприличат на каручки докато го дочакат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #125 Отговорено 19 Юли, 2007 Ами ако някой още иска да се включи - да заповяда . Ако не, ще поизчакаме евентуално някой , който се връща от САЩ да го донесе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #126 Отговорено 20 Юли, 2007 RustmanniakklookchosCoffБай Гуджанjohnyboydj_mi6owolferine vesko_m+DominicscyberboyNikolchoAntonyvenoнякой ако не се е видял в списъка да си каже , но най-общо това сме за сега освен това ако някой иска дасе види в списъка да дава пари това прави 390лв или малко по-малко от колкото трябват , но аз предлагам да правим последно сметката и да пускаме поръчката ... Шефе звъня ти в момента да си говорим за пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #127 Отговорено 20 Юли, 2007 (Редактирано) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/G-TECH-PRO-...133150059QQrdZ1коригирах линка Редактирано 20 Юли, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #128 Отговорено 20 Юли, 2007 Мдаа Това е нашата играчка Незнам за тебе, обаче аз съм готов по всяко време да додам парици Незнам що се мотате ами не сте го поръчали още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #129 Отговорено 21 Юли, 2007 моя съвет е да го поръчате от онлайн магазин в USA ако се разтърсиш може да го намериш на цена близка до е-бей. С е-бей рискувате да получите само опаковката.намери някой такъв и пусни линк ,че вече се обърках ,а нямам много време за търсене ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #130 Отговорено 21 Юли, 2007 Ако трябва казвайте да съберем по още 10 лв. за да стигнат и за доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #131 Отговорено 21 Юли, 2007 моя съвет е да го поръчате от онлайн магазин в USA ако се разтърсиш може да го намериш на цена близка до е-бей. С е-бей рискувате да получите само опаковката.Олеле... кога се е случвало някога да дойде нещо само опаковката!?! Голямо безкъсметие. Сумата стока дето съм поръчал, и всичко е дошло - с кутия и самото то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #132 Отговорено 22 Юли, 2007 Мдаа Това е нашата играчка Незнам за тебе, обаче аз съм готов по всяко време да додам парици Незнам що се мотате ами не сте го поръчали още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #133 Отговорено 25 Юли, 2007 заключвайте темата ,че изхарчих парите гтеха пътува ... и се очаква до 10-ти да е тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #134 Отговорено 26 Юли, 2007 йабадабадууууууууу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #135 Отговорено 26 Юли, 2007 А да ни е честит! Поздравления lookcho, справи се чудесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #136 Отговорено 26 Юли, 2007 А дано дойде по-бързо!Пу съм от първите ползватели - щото може и после да нямам здрав двигател вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #137 Отговорено 26 Юли, 2007 (Редактирано) е чак чудесно не знам ... нека дойде първо и после ще има фанта и измервания аз мислех да не ви казвам докато не пристигне, но се притесних някой да не направи нещо на своя глава и да се окажем с 2 броя а иначе добре, че приятелката ми дето сега се прибира ,добре че си пусна скайпа преди да замине на пътешествие до карибите ,че иначе увисвахме за още известно времеП.П. Мишо, ще се съберем да се пуснем по няколко пъти всички и да си направим кефа, и после отива при най-нуждаещия се ... Редактирано 26 Юли, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #138 Отговорено 26 Юли, 2007 Подавам заявка като силно нуждаещ се Разхода ми е вече 13,2 а времето порасна на 8,6 Някой ще трябва да си оправя бакиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #139 Отговорено 26 Юли, 2007 чатете на воляБлагодаря Щом никой не иска да затегаме дисциплината, смятам да се възползвам Или по-точно да им показвам на някои хора по-нагледно на къде отиваме ами биите се тогаваНема да се биеме, ще си помагаме и ще се уважаваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sCoff #140 Отговорено 8 Август, 2007 Пристигна ли джаджата момци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #141 Отговорено 8 Август, 2007 гтеха пътува ... и се очаква до 10-ти да е тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesko_m 0 #142 Отговорено 20 Август, 2007 айде леко ъп-ченекой да се пофали ко стаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesko_m 0 #143 Отговорено 30 Август, 2007 (Редактирано) заключвайте темата ,че изхарчих парите гтеха пътува ... и се очаква до 10-ти да е тукая се похвали - 10-ти август или 10-ти септември :plane:edit: ба, що не драсна по едно лично ве : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13221&hl= Редактирано 30 Август, 2007 от vesko_m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове