Jump to content
lookcho

г-тех

Recommended Posts

Guest lookcho

май няма ентусиасти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sCoff

Явно 20-30 лв. все още се виждатмногопари за повечето хора :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те и тия, които се занимават със силов тунинг, не са много... За съжаление :D !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Дайте да фиксираме някоя оферта с трърда цена, и да смятаме кой колко. icko мерси за помощта. Ако се организираме бързо, може и да смогнем. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми хайде първите които сме се записали с 5 да дадем както следващите по 20 .... и току виж сме събрали 300 кинта . Ако колегата наистина може да го донесе на тая цена от САЩ ще е перфектно. Трябват ни:15 човека с по 20 кинта или12 човека с по 25 кинта :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ми, кат гпедам 16 човека са заявили участие. Ако някой не може да си позволи 20лв. ще го покриеме :) В неделя си носете пари на срещата :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има два модела ... единия е 200$ другия 300$ ... разликата е че втория има доста памет за опити и интерфейс към PC , но може и да не се надъхваме толкова :( и без това сме малко ентусиастите ,и да вземем малкия за 300 лв ... дайте да решим до срещата и да носим парите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icko

Според мен SS модела си е достатъчно функционален :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho
Отговорено (Редактирано)

Според мен SS модела си е достатъчно функционален :lol:

момента на истината :offtopic: в неделя събираме парите ... има 2 варианта 1 по 30лв за RR 300$2 по 20лв за SS 200$това е само ако се съберем наистина 15 души за да не правим нещата няколко пъти предлагам всеки да си каже мнението докато е време!!! и ако всички сме съгласни или всички без един примерно ,да взимаме големия модел ...аз съм за големия ... Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sCoff

Както и преди казах, давам 30, но няма как да стане в неделя :offtopic: на работа съм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Както и преди казах, давам 30, но няма как да стане в неделя :offtopic: на работа съм!

нищо :lol: един двама изключение не са проблем ... в неделя магазина не бачка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

30лв, но и аз няма да идвам на месечната. Ако искаш ще ги дам на Rust, а той на теб в неделя. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sCoff

В неделя не бачка, кога предлагаш да ги дам ? :lol: Във вторник също съм на работа и немога да дойда :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

В неделя не бачка, кога предлагаш да ги дам ? :lol: Във вторник също съм на работа и немога да дойда :lol:

спокойно ще го измислим кога ... само да се съберем всички и да решим колко да са парите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

30лв, но и аз няма да идвам на месечната. Ако искаш ще ги дам на Rust, а той на теб в неделя. :lol:

А аз така ще трябва ли да давам :lol: сега сериозно ..... аз също съм в готовност. Посещавам и месечни и седмични , така че когато ме стиснете ще кихам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ми, да те стиснем 2-3 пъти :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, да те стиснем 2-3 пъти :lol:

Без пояснение звучи ъъъъ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм навит и за 30лв., но ако не успея да дойда на сбирката как ще стане даването на кинтите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да не се окаже ,че от 15 сме останали 5 души ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Тамън ше отсееме плямпачите :blink: Така или иначе, ще го купим :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Тамън ше отсееме плямпачите :lol: Така или иначе, ще го купим :lol:

:afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rust

Greenwater

manniakk

lookcho

sCoff

OXYGEN

vesko_m+Dominic

assfull?

Бай Гуджан

johnyboy

Antony

dj_mi6o

radio_manbg

Paleca

MonsterOOD

7 от 15 ...

това мисля че е списъка с хората дето са се навили , а в червено сме тия които сме потвърдили...

останалите кажете си мнението или , че се отказвате за да сме на ясно !!!

Matheo съжалявам брат , но си чак в Търново и колегите са на мнение , че ще си много набутан и не е разумно машинката да пътува по пощата ... иначе си добре дошъл да мериш ако я вземем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кво последно 20 лв? пишете ме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

работата умря ли колеги ? останаха 7 души непотвърдили ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога мислиш да съберем парите ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

уговорката беше утре да почнем ,ама като половината хора ги няма , няма и смисъл ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като не става с добре , почвам с лошо :cool: ... днес ще ви тръскам , носете си парите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като не става с добре , почвам с лошо :thumbs1: ... днес ще ви тръскам , носете си парите ...

Ха-ха как се пр...... :tooth: В неделя те гоних да ти давам, са ти гониш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sCoff

Другият вторник мисля, че ще мога да доида на ЕКО.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Момци, аз скоро си тръгвам, така че ако ще се възползвате от мен, до понеделник всичко трябва да е уредено за да има време да пристигне..... аз заминавам на 12ти, което значи че най-късно до 4ти-5ти трябва да е поръчана машинката. Има една добра оферта за 2ра ръка, може да се пробвам да я спечеля, но имам само $130 + тва търга свършва скоро. Ако искате трябва да знам скоро... оставил съм си ICQ-то по-нагоре....

Редактирано от icko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз в момента съм доста зле с парите, и няма да мога да участвам. :plane: Скапаната ми шефка (бившата) май иска да се съдим за да си взема парите. Сори. :)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

от вчерашната среща Лук4о ве4е събира парите, аз ще уведомя Сандо, Джони сигурно ще про4ете, останалите които проявиха желание - какво става ще се присъединят ли сериозно или останалите по-малко от 10 4овека да си правим сметка как да действаме, а съм по4ти на 100% сигурен 4е после ще има страни4ни желаещи да се замерват, ама.......... :plane:да ме извинятват тези които намират написаното за малко груби4ко, но това е реалността - ЗА ДА ВЗЕМЕШ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДАДЕШ !!!И в крайна сметка вси4ко е доброволно!!!

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от вчерашната среща Лук4о ве4е събира парите, аз ще уведомя Сандо, Джони сигурно ще про4ете, останалите които проявиха желание - какво става ще се присъединят ли сериозно или останалите по-малко от 10 4овека да си правим сметка как да действаме, а съм по4ти на 100% сигурен 4е после ще има страни4ни желаещи да се замерват, ама.......... :)да ме извинятват тези които намират написаното за малко груби4ко, но това е реалността - ЗА ДА ВЗЕМЕШ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДАДЕШ !!!И в крайна сметка вси4ко е доброволно!!!

:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци, аз скоро си тръгвам, така че ако ще се възползвате от мен, до понеделник всичко трябва да е уредено за да има време да пристигне..... аз заминавам на 12ти, което значи че най-късно до 4ти-5ти трябва да е поръчана машинката. Има една добра оферта за 2ра ръка, може да се пробвам да я спечеля, но имам само $130 + тва търга свършва скоро. Ако искате трябва да знам скоро... оставил съм си ICQ-то по-нагоре....

аз лично съм ти много благодарен за отзивчивостта , но като гледам няма да сме събрали парите до тогава или и да ги съберем няма да има време да ги изпратим и ти да получиш г-тех-а по пощата ... иначе конкретно за тоя екземпляр : от стария модел е и няма няколко интересни екстри заради които искаме по-големия модел иначе цената е супер ... :)

как да докараме г-тех-а ще се намери ,само пари да има :)

Точно тук се бъркаш. Точно на тоя модел му се ъпгрейд-ва фирмуеър-а и става РР. Той за тва е толко готин, щот си купуваш стар за малко пари и след ъпгрейда си става РР само дето не е цветен... виж тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sCoff

Има ли други машинки с такива функции и на кой производител ? Евентуално да намерим и по-тънък вариат като цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Имате точно 1 час и 58 минути да решите, а аз вече останах със $120 така че това е максималното с което мога да пробвам да наддавам.PS - Na drugite proizvoditeli sa po-skypi...

Редактирано от icko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имате точно 1 час и 58 минути да решите, а аз вече останах със $120 така че това е максималното с което мога да пробвам да наддавам.PS - Na drugite proizvoditeli sa po-skypi...

остави , не се впрягай .. не искам да бягам от отговорност , но даже не знам дали ще съберем парите ,а така на старо си има риск и не ми се ще да го поемаме ... не мога еднолично да взема решение от името на всички , колкото и малко да са те :)
И аз не си падам по втора ръка :) Предпочитам да се бръкна малко повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях влизал във форума и виждам, че има напредък по темата :) lookcho казвай кога и къде да се видим за да дам и аз кинти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Количката звучи добре, но съм на работа.Свободен съм по-скоро за биричка към 8. Иначе във вторник. :)

Редактирано от sCoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...