lookcho 98 #1 Публикувано 3 Май, 2007 (Редактирано) аз подобно нещо написах ,ама сега да го напиша по-ясно има ли навити да делнем парите за един G-TECH Pro http://www.gtechpro.com/ за общо ползване ? струва 300$ в e-bay и сигорно до тук ще дойде на 500лв максимум аз така малко кофти поставям въпроса ,защото имам предвид предимно колегите от софия , но сигурно и другаде може да се приложи така който иска ще може когато иска да си чеше крастата ,да проверява колата повече ли върви с новия чарк , върви ли въобще или е спряла , по-добрели спира с новите гуми и т.н. и най-вече да си чешем крастата в цифри , които лесно се съпоставят ... другото е ,че когато колата е замерена веднъж после в случай че ми се струва ,че "нещо не върви като хората" мога лесно да го докажа ...ако се съберем само хората дето хоним на месечната , ще ни излезе по 5 лв на човек казвайте си мненията по-якия модел строи графики на ускорението ,които са обработваеми с компютър , не е като дино защото не е еталонизирано - т.е. за конкретните стойности няма смисъл , но графиката като форма си остава вярна Редактирано 3 Май, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) Ок . Давам 5 кинта в името на идеята . Вече сме 2ма .... или с други думи остават само още 490 лв Редактирано 3 Май, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #3 Отговорено 3 Май, 2007 3 ма сме остават 485 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) айде и аз ще отделя 20-30лв че така ше сабираме за другата годишна...само че идва въпроса в кой че стои това нещо... да нема после "мен ми писна секи ден да го нося че някой го иска"... или пък "аз кога ше се докопам до него, се е в друг..." Редактирано 3 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) ами избираме един оръжиеносец и който го иска ходи при него да го вземе ... само трябва да отговаря на 3 условия 1. да е в софия 2. да ходи по срещите 3. да няма против всички да му знаят телефона и да му звънят и план б е да се редуваме кой да го съхранява и последния да си оставя телефона във форума ... но мисля ,че никой няма да обсебва със седмици ,така че да дразни другите , разбрани хора сме все-пак измисляме и няколко правила относно начина на ползване ,ама това после де .... и сме окП.П. и аз ще дам малко повечко пари ако не ги съберем Редактирано 3 Май, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) честно да ти кажа мисля че ще е навалица в началото, после ше мине мерака и ше се ползва само по предназначение... Но да земем пък ще видим.. Едва ли всички ще си тунинговаме двигателите секи ден...остават 455лв... Редактирано 3 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #7 Отговорено 3 Май, 2007 Хубава работа, но си мисля че няма да мине безпроблемно. Недоволни винаги ще има, такъв ни е манталитетът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 3 Май, 2007 ами проблеми винаги ще има. Аз си мисля че все сериозни хора ще се навият а не хлапета дет биха изхарчили петте лева в кафето. А и винаги има вариант на проблемния човек да му бъде върната сумата за да не каже че сме го прецакали..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #9 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) 420 Редактирано 3 Май, 2007 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #10 Отговорено 4 Май, 2007 400 И ако няма желаещи за съхранението му, аз нямам нищо против Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesko_m 0 #11 Отговорено 4 Май, 2007 от мен и от Dominic380 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #12 Отговорено 4 Май, 2007 Тва ся не е натдаване а отдаване или преповземане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #13 Отговорено 4 Май, 2007 Тва ся не е натдаване а отдаване или преповземане нещо не ти разбирам коментара. Всеки казва колко пари би отделил и колко остава... после събираме парите и готово... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #14 Отговорено 4 Май, 2007 Сега е първата весела част Втората ще е като трябва да се съберат париците Аз тайничко стискам палци идеята на lokchko да се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #15 Отговорено 4 Май, 2007 мисля,че когато доиде моментът да се събират парите ще намеря и аз за една благородна кауза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #16 Отговорено 4 Май, 2007 (Редактирано) Бройте ме и мен-360 остават.А не е ли добра идеята да се остави например при Омбре и на който му трябва, отива замерва и после дори обсъжда? Редактирано 4 Май, 2007 от Бай Гуджан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #17 Отговорено 4 Май, 2007 айде не остана 160лв за един ден ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #18 Отговорено 4 Май, 2007 А не е ли добра идеята да се остави например при Омбре и на който му трябва, отива замерва и после дори обсъжда? 340 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #19 Отговорено 5 Май, 2007 айде де хора поддавайте почти я преполовихме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #20 Отговорено 5 Май, 2007 много слабо днес с толкова малко навити ще се разсмърди работата , айде стегнете се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #21 Отговорено 5 Май, 2007 събота беше... сички пият... днес пък ще има още по малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #22 Отговорено 6 Май, 2007 10 човека сме. Дайте да си разделим по 50 лева, и да го взимаме. После ако някой иска, да дава по 5-10 лева и да го взима за ден или два примерно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #23 Отговорено 6 Май, 2007 задръж още малко ,защото ако решим така мисля ,че ще останем 5 човека другите ще се откажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #24 Отговорено 6 Май, 2007 (Редактирано) 4е те и за 10л. бенз не стигат ве4е та айде и аз съм "идиот"т.е. заставам зад идеята с 20 кинта - останаха да съберем о6те 300цифрата пада,цифрата падааааааааааааааа Идеята да се съхранява при Омбре е перфектна ,но пак ще иам недоволни.......сещате се нали.... ????? Редактирано 6 Май, 2007 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #25 Отговорено 6 Май, 2007 надали ще успее да се задържи толкова извън ръцете на някой от нас ,че да отиде при Омбре ама и това ще обмислим . Нека съберем парите първо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radio_manbg 0 #26 Отговорено 6 Май, 2007 280 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Matheo #27 Отговорено 7 Май, 2007 Дайте сметка - 20 лв. и от мен. Няма как да се грабна от Търново да ги донеса все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #28 Отговорено 7 Май, 2007 Дайте сметка - 20 лв. и от мен. Няма как да се грабна от Търново да ги донеса все пак има време до събирането на парите ама и ти си ентусиаст ... рискуваш да се доредиш много трудно до машинката както си чак в търново ... то не че е баш чак ,ама ще трябва да чакаш някой да има път натам и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paleca 2 #29 Отговорено 7 Май, 2007 240 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #30 Отговорено 7 Май, 2007 Не че искам да има дискриминация , но няма ли да е по-добре да е за хора само от София. Ако вземе и по провинцията да ходи ще стане дълга и широка. Иначе ако някой дойде от друг град нека да може да си го ползва.Не сме го купили ама и аз да предполжа за седенето. Lookcho се нагърби с идеята , та смятам ще е честно да седи в него. Той е редовен и на срещите, така че ще е винаги уреда на разположение. Това го казвам ако разбира се и самия той е съгласен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #31 Отговорено 7 Май, 2007 (Редактирано) ми аз пак казвам .. надали ще се задържи дълго на едно място ,така че с това при кой стои не мисля че ще имаме проблеми но пък мога да се занимавам с това да следя при кого е Редактирано 7 Май, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #32 Отговорено 7 Май, 2007 Аз така като гледам едно замерване е 10-20 мин. така че и да е при Омбре пак става - нали все пак някой трябва да пази уредчето. Отиваш - замерваш се и обратно вкъщи да сменяш чаркове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #33 Отговорено 7 Май, 2007 Аз така като гледам едно замерване е 10-20 мин. така че и да е при Омбре пак става - нали все пак някой трябва да пази уредчето. Отиваш - замерваш се и обратно вкъщи да сменяш чаркове. според мен едно замерване е чисто безсмислена операция ... има си фактори и особенно ако искаш да настройваш няма какда ти свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #34 Отговорено 7 Май, 2007 е за едно замерване ти тряа поне 1 ден. Там при омбре къде ше настъпиш колата. Секи в всеки квартал си знае къде е правилното време и място. не може на обед да изкараш колата по цариградско да си я пробваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #35 Отговорено 7 Май, 2007 точно това ми е идеята не става само с ядене ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #36 Отговорено 9 Май, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #37 Отговорено 9 Май, 2007 и аз съм в играта ще додавам ако нестигат демег 5 + от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #38 Отговорено 9 Май, 2007 Май ще трябва да вдигнем мизата на 30-40лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #39 Отговорено 12 Май, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #40 Отговорено 14 Май, 2007 Хайде, има ли още навити? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове