Jump to content
Guest Martinez

Уред за измерване на разхода

Recommended Posts

Guest Martinez

Колеги, Знае ли някой дали може да се намери и монтира някъде по таблото уред, който да отчита разхода по време на движение?Спомням си, че преди години на старата ни Лада 1500 имаше такова нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE
:lol: Да може но ще трябва да се косултираш с бате Magnum тои е цар на уредите по таблото пак и току виж и ти си се присъединил към "Team Morgan" ;):):D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Има. Тва е уред който мери подналягането в смукателния колектор...

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Има. Тва е уред който мери подналягането в смукателния колектор...

Къде може да се закупи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

:lol: Да може но ще трябва да се косултираш с бате Magnum тои е цар на уредите по таблото пак и току виж и ти си се присъединил към "Team Morgan" ;):):D:P

Сигурно :P Обаче не искам нещо приспособявано тип 'Доктор Снагълс' :P:P А шо се отнася то тим-ове аз съм от 'Accord Team'. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Обаче не искам нещо приспособявано тип 'Доктор Снагълс'

чакай бе, моите не са 'СДЕЛАНИ' - оригинални уреди на известната марка ... (забравих я) са. мерят вакуума в колекторите, имат графика черно-зелено-червено, където черното е за ППХ (спускане без газ) зеленото е гут а червеното е с много газ!Но аз си имам ракличка, където са сложени всичките уреди, със все волт и амперметър, и уреди за маслото, които за съжаление не са вързани.Сега много коли, особено фиат, си имат серийно такова уредче, ама хонда не съм виждал серийно с такова, така че ще трябва да се приспособява нещо така или иначе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Обаче не искам нещо приспособявано тип 'Доктор Снагълс'

чакай бе, моите не са 'СДЕЛАНИ' - оригинални уреди на известната марка ... (забравих я) са. мерят вакуума в колекторите, имат графика черно-зелено-червено, където черното е за ППХ (спускане без газ) зеленото е гут а червеното е с много газ!Но аз си имам ракличка, където са сложени всичките уреди, със все волт и амперметър, и уреди за маслото, които за съжаление не са вързани.Сега много коли, особено фиат, си имат серийно такова уредче, ама хонда не съм виждал серийно с такова, така че ще трябва да се приспособява нещо така или иначе.
То е ясно, че трябва да се приспособява :lol: Мисълта ми е самия уред да си е оригинален, за да си показва точно каквото трябва и да си бачка нормално. Кажи каква марка са, откъде да си закупя и как се монтират?Доста въпроси :P , но ми е много мерак да го направя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Кажи каква марка са, откъде да си закупя и как се монтират?

Ще проверя марката каква е, мисля, имаше снимка на ракличката някъде из архивите, ще се разтърся ако я намеря. Иначе колата така дойде, не съм я правил аз. Питай darcosi от къде си е взел неговият оборотомер, може от там да си купиш и такъв уред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Кажи каква марка са, откъде да си закупя и как се монтират?

Ще проверя марката каква е, мисля, имаше снимка на ракличката някъде из архивите, ще се разтърся ако я намеря. Иначе колата така дойде, не съм я правил аз. Питай darcosi от къде си е взел неговият оборотомер, може от там да си купиш и такъв уред.
Мерси :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...