g.n.g 21 #1 Публикувано 23 Юли, 2019 Здравейте. Продавам напречни греди за тавана за Хонда Акорд 7. Гредите се захващат на тавана без рейлинг (при вратите). Гредите купих за моя Акорд, но се оказва, че НЕ стават за комби! При комбито е по-широка колонката на задната врата и не мога да го монтирам отзад. Иначе отпред си е точно за модела! Марката е Mont Blanc, и са в иделано техническо състояние! Нямам представа дали стават за Акорд 8, или друга Хонда (предполагам стават, но аз не съм ги изпробвал). Захващат се много стабилно и здраво. Продавам ги на цената на която съм ги купил с поръчка от eBay - 107 лева! Намират се в гр. София и могат да се видят и тестват на място. За други населени места с куриер по Ваш избор и за Ваша сметка! Възможен е БАРТЕР за такива греди, но за комби! Снимки ще капа до края на деня! За връзка с мен: 0882094242 - Жоро. Намират се в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #2 Отговорено 24 Юли, 2019 Прилагам обещаните снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове