Jump to content
Guest Insomnia

Подходяща ли е Хонда?

Recommended Posts

Guest Insomnia

Здравейте, форумци :D Търся съвет, от всички вас. Дойде време и аз да закупя автомобил. Да призная - интересувам се дейно, но разбиранията ми са доста скромни - независимо от марката и характеристиките и. Насочих се (и още повече, превръщам се във фен) към Хонда / Civic според това, което виждам във форумите - като коментари за цена и качество като обща оценка.Та... определих си лимит от 5000 лв преди да започна търсенето - предвид, че нямам много опит на пътя. Търся го за градски условия, макар че имам намерения да обикалям балканските красоти с него. По възможност - нова количка, 96+. По мои наблюдения горепосочената сума е малка за изискванията, реших да подпитам тук дали и какво още да добавя към тази сума, за да получа нещо прилично...Ориентирал съм се към бензинов двигател 1,4 ~ 1,5, купе 2(3) врати. Истината е, че намерих доста добри оферти (V-TEC, 98+, 1,6 за приблизително 8), но не знам какво стои като качество зад тях...Темата е отворена за предложения и мнения - да преусмисля ли избора си, стига ли горепосочената сума / каква да доплатя за нещо сравнително качествено.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

За 5000 много ме съмнявам да намериш хонда 96+

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Максимум още 1000лв. отгоре (между 500 и 1000лв) и желанието ти да караш кола 96+ става напълно осъществимо. Говоря за Сивик 6та ген. хечбек. :D Ако си късметлия може да излезе и ВТЕК мотора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...