Guest freak #1 Публикувано 4 Декември, 2003 Zdraweite na wsichki. Bihte li spodelili nqkakwi wpechatleniq ot tozi awtomobil, zashtoto mnogo seriozno sum se zamislil dali da ne si kupuwam takuw. Stawa duma za civic 93-95 god 1.4i 16v ili 1.5i 16v. Interesuwat me: razhod na goriwo (gledal sum site-owe s tehnicheski specifikacii, no drugo si e da go chuq ot hora, koito sa karali), potdrujka (remonti, chasti), woziq i nai - wajnoto: naistina li kolata e tolkowa zdrawa kolkoto q opiswat horata, ne iskam za 1 god da q izplatq dwoino . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #2 Отговорено 5 Декември, 2003 Еми от това дали ще се набуташ зависи от състоянието на колата. 1,4 мотор да има не знам... Но е хубаво да е поне 1,5 и да има ВТЕК система. Като цяло са много здрави и приятни за каране автомобили. Имам наблюдение въру хечбек със топ мотора им 160 коня. Градско при нормално каране дава разход 8 на 100. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове