Homer2 0 #1 Публикувано 1 Май, 2007 Здравейте Хондаджии, имам някакъв козметичен за сега проблем. От време на време от предната дяна джанта се чува високочестотно свистене (като от спирачки но по тънко). Свисти около 30 секунди и после спира. Това се повтаря случайно средно на всеки 10-15 минути. В началото едва се чуваше но започва да се чува все по осезателно. Не се влияе нито от скорост нито от завиване, случайно се появява. Някой има ли идея от какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 1 Май, 2007 (Редактирано) А има ли нещо общо с интезитета на спиране? Редактирано 1 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Homer2 0 #3 Отговорено 2 Май, 2007 (Редактирано) А има ли нещо общо с интезитета на спиране?Абе по скоро нямаА случайно да не си си сменял накладките скоро може би проблема е в износени оригинални накладки имат си звуков датчик т.е. една пластинка която трие в диска и те подсеща друго може да ти се позакривил диска дано не е товаНикога не съм ги сменял, т.е откакто имам колата а това е от преди година и малко, от тогава съм навъртял 10 хил км. Редактирано 2 Май, 2007 от лаик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 2 Май, 2007 може би е дошло време да ги сменяш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Homer2 0 #5 Отговорено 3 Май, 2007 може би е дошло време да ги сменяш....Има ли начин да проверя дали са за смяна?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 3 Май, 2007 ами свали гумата и виж, ако накладките са супер тънички значи са заминали. Аз друг начин не знам, но може и да има. Но мисля че година и малко е доста време. Комплекта е около 40-50 лв, зависи от марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #7 Отговорено 3 Май, 2007 Накладките ти са за смяна,и при мен наскоро беше така , и се оказа че накладките ми били на превършване и има едни ламаринки които почват да свестят преди да ти свършат напълно накладките.Нищо сериозно ,просто предупреждение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове