Jump to content

Recommended Posts

Здравейте Хондаджии, имам някакъв козметичен за сега проблем. От време на време от предната дяна джанта се чува високочестотно свистене (като от спирачки но по тънко). Свисти около 30 секунди и после спира. Това се повтаря случайно средно на всеки 10-15 минути. В началото едва се чуваше но започва да се чува все по осезателно. Не се влияе нито от скорост нито от завиване, случайно се появява. Някой има ли идея от какво може да е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony
Отговорено (Редактирано)

А има ли нещо общо с интезитета на спиране?

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А има ли нещо общо с интезитета на спиране?

Абе по скоро няма

А случайно да не си си сменял накладките скоро може би проблема е в износени оригинални накладки имат си звуков датчик т.е. една пластинка която трие в диска и те подсеща друго може да ти се позакривил диска дано не е това

Никога не съм ги сменял, т.е откакто имам колата а това е от преди година и малко, от тогава съм навъртял 10 хил км. Редактирано от лаик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би е дошло време да ги сменяш....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би е дошло време да ги сменяш....

Има ли начин да проверя дали са за смяна??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами свали гумата и виж, ако накладките са супер тънички значи са заминали. Аз друг начин не знам, но може и да има. Но мисля че година и малко е доста време. Комплекта е около 40-50 лв, зависи от марката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Накладките ти са за смяна,и при мен наскоро беше така , и се оказа че накладките ми били на превършване и има едни ламаринки които почват да свестят преди да ти свършат напълно накладките.Нищо сериозно ,просто предупреждение :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...