Jump to content
Guest Pepo

Купих си Хонда

Recommended Posts

Guest Pepo

Здравейте колеги наи-после и аз се сдобих с кола :ph34r: Хонда акорд , 96 год , абс , аербег ел там стакла шибидах 2.0и 115 к.с , снимки ще кача след някой ден , обаче ме притеснява нещо цената на колата взех е за 5000 лв , и общо взето което ми направи впечтление е бензиновата помпа като дам на контакт и бучи такава самоче не както трябва малко ами бая далгичко и като изключа с ключа пак така ама не го прави винаги а понякога си работи нормално както го сравних с на една хонда сивик , и бях на маистор и ми каза че нямало проблем да е карам така докато не спре да ми се форсира колата и тогава да е сменям а вашето мнение какво е и дали за 5000 си заслужава с леко прецакана помпа стига да е само това :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито колега,със здраве да я караш.за тия пари хич не е зле,а за тоя проблем ....може да е от много неща,виж поне горивния филтър да не е позапушен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен .Иди при Омбре да я погледне .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честутка. Със здраве. Добре си е за парите. Помпата май е тръгнала, но все пак ходи при Омбре, той да си каже тежката дума.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Безаварийно каране колега и много приятни моменти с хубавата придобивка ;) п.п : и да зарибиш о6те хора ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги наи-после и аз се сдобих с кола ;) Хонда акорд , 96 год , абс , аербег ел там стакла шибидах 2.0и 115 к.с

Честито колега. Със здраве да й се кефиш.Нещо бъркаш или конските сили или кубатурата.Мойта я взех есента за 8, но въобще не съжалявам а напротив, така че цената на твойта е супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , и аз изпитах радоста да имам Хонда.Колата се забелязва на пътя и е удоволствие да се кара.Купих я от Германия и всички книжки са на неразбираемия за мен немски.От седмица се ровя из интернета да сваля Owner's Manual на английски , до къде ли не писах, но засега нищо.Останах с впечатление че ги печатат някъде нелегално.Знае ли някой от вас от къде мога да намеря такъв за Civic 2,2 i CTD-i Executive?Аз намерих доста ценни неща за този модел,но не и Owner manual-a.Това е линк който ми се струва е полезен-http://hondatech.info/Има service manual-и.Поздрави.Неделчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде да си ги карате и двамата със здраве и много безаварийни километри и да ви кава нещо когато ми казаха "качиш ли се на японска кола няма слизане" не вярвах но след 3 години каране на хонда сивик и три преди нея на тойота селика все повече се убеждавам че наистина е така и никога няма да сляза от тях щото като се кача в някоя голфара или вектра(калибра) буквално се отвращавам а да не говорим за форд така че ;);););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако толкова държиш на книжка звънни в бултрако, но ще се откажеш от цената. ако не се лъжа беше около 90лв, но ще те излъжа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , и аз изпитах радоста да имам Хонда.Колата се забелязва на пътя и е удоволствие да се кара.Купих я от Германия и всички книжки са на неразбираемия за мен немски.От седмица се ровя из интернета да сваля Owner's Manual на английски , до къде ли не писах, но засега нищо.Останах с впечатление че ги печатат някъде нелегално.Знае ли някой от вас от къде мога да намеря такъв за Civic 2,2 i CTD-i Executive?Аз намерих доста ценни неща за този модел,но не и Owner manual-a.Това е линк който ми се струва е полезен-http://hondatech.info/Има service manual-и.Поздрави.Неделчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDASI

ЧЕСТИТО КОЛЕГА ЗА ПРИДОБИВКАТА.ЦЕНАТА Е ПРИЕМЛИВА. МНОГО ВНИМАВАЙ ПРИ КАКВИ МАСТОРИ ЩЕ Я ВОДИШ, ДА НЕ ТИ Я РАЗВАЛЯТ! МОЯ АКОРД ГО ВЗЕХ В 2005 НА ЦЕНА 11000 лева , НО КАКВА ИСТОРИЯ СЕ ЗАФОРМИ СЛЕД ТОВА ,ОТ НАМЕСАТА НА НЕКАДЪРНИ МАЙСТОРИ , ЧЕ Е ЗА ЦЯЛ РОМАН.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да си ги карате и двамата със здраве и много безаварийни километри ;):):);):););):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колата е супер,цената е супер,какво друго остава освен да ти кажа ЧЕСТИТО и да ти пожелая много безаварийни километри :blink:ЧЕСТИТО и на другия колега

Редактирано от bat'koko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето и снимки на количката малко не са в добро качество но нямаше с какво друго да снимам :blink:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/64/15983_717.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/64/15984_720.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/64/15985_724.JPG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERODECK
КРАСАВИЦААААААААААА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колегите!! :):D Със здраве да си ги търкалята мноо километри.А колкото до майсторите аз ви препоръчвам само изпитани хора. Т.Е. някой колега от форума ;) или някой ваш добър познатА мойто мнение за майсторите се вижда>>> (подписа) :D:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...