Jump to content
lordross

Много страннен феномен със скалата за гориво

Recommended Posts

Здравейте! Искам да ви попитам за следния много странен за мен феномен. Когато оставя колата на габарити и я заключа след 30 мин стрелката за горивото е ударила FULL, че и по нагоре. Колата и двата пъти, когато забелязах феномена беше паркирана наравно !? :P Или поне толкова наравно, че да не може бензина вътре да стигне максимума на поплавъка. Бензинът ми винаги е около 10-15 л. Колата е 6г. с D14Z2 двигател 99г.. Някой срещал ли е подобно нещо ? Може и от друго да е, защото не става всеки път и затова се мъча да разбера. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става всеки път когато я загасиш и оставиш фаровете пуснати. Не знам защо става така, явно е дефект на сички 6г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lordross

И аз така предполагах, но исках да бъда сигурен. Друг е въпроса какво е общото между фаровете и датчика :D Явно компа нещо не се радва :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Няма нужда да има общо с датчика. Според мен феномена се крие в таблото. Явно когато то свети и е загасена колата се подава и ток за повдигане на стрелката. Подозирам ,че това може да го има и на 5та генерация. Някой от колегите да пробва и да каже .... пък и аз ще взема да пробвам на мойта 6та че ми стана интересно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даааа с двете ръце потвърждавам 4е и на 5 ген става,но дори без оставени фарове или... за по4ти 2 год ве4е само 3 пъти съм имал този феномен, така и не разбрах от какво става така. Вс ес еканя да си проверя инсталацията,но пусто време не остава :P Абе тамън се зарадвам 4е някой ми е напълнил резервоара и тръгна и хоп бензина избяга :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички Хонди след 88 година имат този "проблем",нищо притеснително :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

наистина е доста интересно защо се получава така. При мен става само ако колата е на габарити или фарове и е загасена. В момента в който дадеш контакт и стрелката почва да пада...Myamoto: някаква идея какъв е този фабричен дефект и защо не е изчистен. Все пак това не е windows да го patch-неш

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...