Rafaelo 1 #1 Публикувано 16 Април, 2019 Здравейте колеги! Случайно някой да знае какъв номер е лагерът на шайбата на компресора на климатика? Примен започна да ручи и искам да го вземе преди да започна ремонта. Благодаря Ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gele_SF 0 #2 Отговорено 27 Април, 2019 И при мен, като че ли се заформя този проблем.Доста слабо се чува, но ми е тръгнал. Някой ако е сменявал да сподели?Изпратено от моят SM-A520F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekolev 18 #3 Отговорено 27 Април, 2019 Здравейте колеги, на оригиналния компресор размера на лагера е 35*48*20. При мен компресора обаче е афтърмаркет(нисенс), и там размера е 35*52*20. Затова, ако компресора ви е Sanden TRSE09 търсете първия размер(на 48). Обаче ако имате различен компресор, първо трябва да свалите шайбата за да видите размера на лагера. Весели празници 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gele_SF 0 #4 Отговорено 27 Април, 2019 Здравейте колеги, на оригиналния компресор размера на лагера е 35*48*20. При мен компресора обаче е афтърмаркет(нисенс), и там размера е 35*52*20. Затова, ако компресора ви е Sanden TRSE09 търсете първия размер(на 48). Обаче ако имате различен компресор, първо трябва да свалите шайбата за да видите размера на лагера. Весели празнициБлагодаря.Весели празници!Изпратено от моят SM-A520F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове