Jump to content
Guest 1net

Отново за Ftp сървъра

Recommended Posts

Guest 1net

Както можеби помните, имаше една тема за Honda FTP serverпускам тази тема, за да споделя докъде я докарахме и какво може да се очаква за в бъдещенека припомня отново:ftp://psytronix.org/ или ftp://www.psytronix.org/username: anonymouspassword: каквото напишетеИ все пак, можеби за повечето то Вас ще е по-удобно и безаварийно да използват HTTP адреса:http://www.psytronix.org/honda/Victor и KnowHow вече качиха малко сервизни описания, но за съжаление мястото пак свърши....... около 20-ти ще се опитам да вложа малко средства за един 10Г диск, че да има място и за повече филмчета, но до тогава ще е такап.п. някои от ПДФ файловете съм ги разархивирал и преименувал, за да е по-удобен достъпа до тях през бразъритеОпитвам се да измисля каква би била най-добрата организация на сървъра, така че ако някой има предложения - давайтеЗасега, толкоз - Enjoy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Е най сетни си купих диск :) Утре ще си го взема и почва процеса но размятане на данни напред-назад....До неделя, максимум понеделник ще си имаме 10-ка на сървъра.Имам обаче няколко въпроса....трябва ни някой, който да се грижи за подредеността на сървъра и да преценява какво има смисал да се качва. Бих се нагърбил с тази отговорност, но ако шефовете не са съгласни - Н.П. предложете някой.пълни ФТП привилегии ще имат модераторите, а за тези които искат да качат нещо ( както например направи KnowHow), предлагам да им правя временни акаунти, най-вече да не затрият нещо по невнимание, или нарочно..... извинете за недоверието.Backup ще правя от време на време, но когато мога.Отворен съм за всякакви предложения.Модераторите, кажете какво мислите по въпроса.0898 614241 - Емо или на ICQ - 159521719, ама напишете нещо смислено в authorize request-ae-mail: има ми го в профила

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Тази седмица можеби ще сменям IP-то, и ще правя разни рутинни операции по потдръжката, така че може да има кратки периоди, в които сървърът няма да е достъпен. Тези "ремонти" ще гледам да са късно нощем и да не се проточат много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и така..... неочаквано бързо успях да се оправя! ( е така .... по добре някой друг да ме беше опраил ам :D ) Преместил съм всичко на 10Г диска и сега има около 7Г място..... Метнал съм и още няколко Service Manual-aENJOY :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

ПОЗДРАВИ ЗА СВЬРШЕНАТА РАБОТА :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Пичове, за съжаление съм спрял достъпа до документацията и ЕПЦ-татаот ден-два, връзката ( бг и международна) са на макс.Незнам докога ще е така и как ще се оправя, но ще измисля нещо... :) Извинявам се най-искрено на ВСИЧКИ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...