Jump to content

Recommended Posts

Pomo6t, mojete li da mi kajete po kolko tampona ima na nosa4 /predni i zadni/ poneje hodih pri 4ma maistori za proverka na oka4vaneto 4e se razhlopa malko, i 4etirimata mi kazvat 4e imam tamponi za smyana, oba4e vseki mi kazva 4e kolata ima razli4en broi tamponi. i az neznam na koi da vyarvam.... :ph34r: Dobar serviz vav Varna za Honda???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е малко по добре

Помощ, може ли да ми кажете по колко тампона има на носач / предни и задни/ понеже ходих при четирима майстори за проверка на окачването, че се разхлопа малко, и четиримата ми казват, че имам тампони за смяна, обаче всеки ми казва, че колата има различен брой тампони. И аз незнам на кой да вярвам... :( Добър сервиз във Варна за Хонда.

Добре дошъл във форума. Тук ще намериш почти всичко, което ти хрумне за колата ти. Пише се обаче задължително на Български :ph34r: . Попълни си профила, и пиши все пак каква кола караш. Иначе можем само да гадаем. :)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pomo6t, mojete li da mi kajete po kolko tampona ima na nosa4 /predni i zadni/ poneje hodih pri 4ma maistori za proverka na oka4vaneto 4e se razhlopa malko, i 4etirimata mi kazvat 4e imam tamponi za smyana, oba4e vseki mi kazva 4e kolata ima razli4en broi tamponi. i az neznam na koi da vyarvam.... :hondarulez: Dobar serviz vav Varna za Honda???

Добре дошъл!Завиждам ти за потребителския номер ............Тампоните са доста!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На задницата най-често са за смяна само големите кръгли тампони, иначе най-често на тази възраст се скапват втулките на носачите, които не са скъпи и можеш да си позволиш да ги смениш с оригинални. Няма какво да те безпокои. Не е проблем да се сдобиеш с въпросните части, но вземи и иди при някой читав механик, който няма да се чеша по главата като гледа това окачване и ще ти каже на 100% кое е за смяна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

МИАМОТО е сервиза и се намора над метро до първия автосалон отляво,посока кумина-аксаково.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИАМОТО е сервиза и се намора над метро до първия автосалон отляво,посока кумина-аксаково.

И аз искам да добавя един майстор на ХОНДА за Варна.Дидо се казва и се намира до Военна болница,ако някой желае телефона му да ми пише на Л.С

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен майстора ,помисли и за вида задни(прословутите големи "кухи" тампони).

За тези на Матьо Шиков от Пловдив не съм чул нищо лошо ,а само доволни клиенти основно от съотношението цена качество!,но ще видим след 2,3 години експлоатация и показатели като стабилност на колата.

Искам да спомена мнение само:

Хонда не са ги направили случайно "кухи"-бъдете сигурни че има замисъл.

Ами много ясно че колата ще е по добре с каквито и да е тампони(алтернативни) в сравнение с оригиналните на над 10 години и хиляди километри и безброй дупки-това е повече от ясно,но идеята е че слагате оригинални и до края на живота на колата ги забравяте или поне още 10 години :cool: .

Иначе кой ще гарантира ,че алтернативните решения от Китай ,Тайван и България ще изкарат повече от 1,2 години.

Аз бих инвестирал в оригиналните ако смятам да си карам колата поече от 2 години.Не искам компромиси със стабилност и возия.Не са чак непосилна цифра-май са около 130лв двата.

Поговорката говори сама по себе си: Не съм достатъчно богат за да си купувам евтини неща(еднодневки) .Sorry за off topica.

Всеки сам да си преценя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...