Ra1N 0 #1 Публикувано 8 Март, 2019 (Редактирано) Здравейте! От години заглеждам Civic 8 генерация и настъпи момента да си купя една такава красавица Бюджета ми е около 10 000-12 000 лв и след доста четене по форумите стигнах до тези 2 варианта, 1.8 бензин или 2.2 дизел. И двете с ръчна скоростна кутия и 5 врати. Първия ми избор е бензина (няма да се газира), но проблема, е че има много малко бройки на пазара и текущите предложения не изглеждат в особено добро състояние. Спрямо това, което съм прочел - 2.2 Дизел е по-рискова покупка, но пък има много бройки, включително Executive изпълнения. При положене, че карам около 12-15 хиляди километра на година, 75% градско на кратки разстояния, според вас има ли смисъл да чакам да се появи читава бензинова бройка или да водя някой дизел на пълен преглед в оторозиран сервиз? Загрява ли зимата дизела или има нужда от печка? Има ли нещо конкретно, което може да се гледа/провери за да се види дали (колко) е превъртана дадена кола? Има ли смисъл да търся фейслифтова или не? Редактирано 8 Март, 2019 от Ra1N Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове