J&D 1 #1 Публикувано 27 Април, 2007 Въпросът ми е причинен от любопитство.От доста време в Мобилето се мота една обява за Акорд, американско изпълнение, 2,3i, vtec - 12500лв.Пише, че е от 2000 год.Предложението не изглежда лошо, а купувачи от месеци няма.Забелязали ли сте я. Някой нещо да знае.А, колата е Бургаска, май. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 27 Април, 2007 това май е пловдивския акорд, подобен е на моя но е с 4 врати, пак е американско изпълнение, но е с по-бедно оборудване - платнен салон наместо кожа, климатик наместо климатроник, с по-малки дискове е и с по 1 бутало на спирачен цилиндър наместо с 2, без пръскалки на фаровете доколкото си спомням, предната броня е някак по-стеснена, двигателя е 2.3ВТЕК 154кс, но е всъщност по-муден от 2.0 ВТЕК 147кс..........това се сещам, иначе колата е запазена доколкото я огледах и е 2000г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #3 Отговорено 27 Април, 2007 Благодаря, Майна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове