paxah 1 #1 Публикувано 2 Март, 2019 Здравейте, автомобилът е Хонда Сивик, 9-то поколение (2014), 2,2 дизел. За трети път ми изписва следната грешка: p0564 exhaust gas temperature sensor 1 circuit high voltage. Между първите два пъти имаше много голям интервал, но сега, след третия път и след изтриване почти веднага, след като се изгаси колата отново изписва подобна грешка. Лошото е, че двигателя минава на някакъв авариен режим и не е приятно за шофиране. Почнах да чета на какво може да се дължи и евентуално колко ще струва, но реших да питам и тук някой дали се е сблъксвал с подобен проблем и какво е било решението. Предварително благодаря на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic9.2.2 0 #2 Отговорено 5 Август, 2021 Малко късно но , трябва да си смениш температурния датчик след турбото отчита по голяма температура при регенерация на dpf . И при мен е така но само първият път загасвам паля и излиза от авариен режим, после след ден два изчезва грешката до следващия път. Имам въпросния датчик но все отлагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове