Dragi4 1506 #1 Публикувано 26 Април, 2007 Жив и здрав да си мой пссссссссссссс как съска таз кола мноо ло6а беНе съм си и ме4тал за Turbo VTI кат бях на 23г,желая ти много късмет и сбъднати желания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 26 Април, 2007 Честито и от мен. Жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #3 Отговорено 27 Април, 2007 Честит рожден ден и от мен, другия път най-после ще почерпя аз, все си намирате поводи и не мога се вредя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 27 Април, 2007 Жив и здрав колега и весело съскане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #5 Отговорено 27 Април, 2007 Хайде и от мен честито на патерица.Много здраве,щастие и късмет.И скорошно връщане на .................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #6 Отговорено 27 Април, 2007 Благодаря на ВСИЧКИ за пожеланията и помощта, която ми оказвате както във форума, така и извън него! Нека всичките пожелания се връщат при вас и все повечко хонди са съскат по улиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #7 Отговорено 27 Април, 2007 Честит Рожден Ден и от мен ,да си жив и здрав,много радост и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове