tape 13 #1 Публикувано 26 Април, 2007 Значии сигурно ми е тъпичък въпроса ама... Да ми каже някой къде да отида да си проверя джантите и ако се наложи да се изправят.Също така едната е заварявана ама мн грубо ... и къде да отида да ми я "престържат" Става въпрос за Пловдив и в краен случай София Само проблема е че незнам алуминиеви ли са не са ли...Довечера че сложа снимки да ги видите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 26 Април, 2007 ако са алумуниеви има 1 тема по надолу ако ти се разкарва до софия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #3 Отговорено 26 Април, 2007 (Редактирано) аз темата я видях отдавна ама чесно казано незнам как да разбера алуминиеви ли са или не. Ето такива са джантите /не съм мн сигурен ама ми е от БМВ ?!?!?/: А относно заварката...на стругар ли трябва да я нося ? просто не е изчистена заварката орвътре...абе изобщо някой, който се занимава с това ?? Редактирано 26 Април, 2007 от at_chuchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 26 Април, 2007 алуминиеви са. Там също могат да ти ги престържат. Има телефон, най лесно е да се обадиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #5 Отговорено 26 Април, 2007 ок мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове