ReSPecT 121 #1 Публикувано 25 Април, 2007 (Редактирано) Днес си изсилих колата на едно крастовище да позавартя завартя и изведнъж оборотомера влезе в 8500рпм и колата спря да се движи на каквато и да е предавка и започна да се чува ромолене от мотора.Та въпросат ми към вас е какво може да е заминало саединител скоростна кутия лагер?И да ме ориентирате за цена на тези части. Редактирано 25 Април, 2007 от ReSPecT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 25 Април, 2007 а според теб кои ще са 4ислата от тото-то така и така ще я отваряш кво разпитваш сега ще чуеш поне 5 разли4ни мнения отваряи и казваи кво се е озъбило и друг път по-полека сори ако ти се струва 4е съм малко гаден ама човек си пати от главата според мен си откъснал феродовия диск Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #3 Отговорено 26 Април, 2007 Полуоска? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #4 Отговорено 26 Април, 2007 Оказа се че е излезнала дясната полуоска закачихме я и сега всичко е на ред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 26 Април, 2007 (Редактирано) Полуоска?Бат Косьо разкърти и отсече Браво Редактирано 26 Април, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 26 Април, 2007 шпленчето, ако не бяхте го забравили или пренебрегнали нямаше да го има тоя проблем нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове