koleca 7 #1 Публикувано 22 Януари, 2019 Здравейте колеги, имам една дилема която още не мога да разреша. Имам сивик с двигател д16з6 монтиран в коша, но сега трябва да наместя нейният мотор д13б2, за да мине през кат. Но това не е проблем. Чудя се после какво да правя след като я регистрирам, да направя основен ремонт да д16 (че гори масло) или да сложа блока на д13 и глава с всукател от д16з3. Знам че става да се сложи главата но не знам какво трябва да се престърже, че съм чувал че буталата на д13 са с по големи чела и може да има близка среща с някой клапан и след това ще трябва и ремап на компа (от стария собственик знам че е п28 но не съм го проверил още) та освен в София някъде другаде правят ли ремап. И дали колата ще се движи без настройки докато стигне до мападжията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladi992 0 #2 Отговорено 31 Март, 2020 Сложи си стария мотор , ооправи си д16ката после си сложи д16ката и давай газ. Биелите на д13 са по дълги и ще срещне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове