Anjo 1 #1 Публикувано 5 Януари, 2019 Колеги изкривих носач преден десен долен на Хондата и най-странното е че по магазините бяха много учудени заради начина по който е закрепено ESP-то на колата на една планка която я няма на носачите които те ми предлагат... въпроса ми е знае ли някой защо при мен е така а не както на другите??? Намерих в нета носач но и там ако чукнеш заменяеми части излизат без планката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekolev 18 #2 Отговорено 6 Януари, 2019 Здравей колега, в каталога на хонда има два варианта- ляв и десен. По ОЕ номер 51350SWAE11(който е десен) излизат с планка като твоя! По ОЕ номер 51360SWAE01(ляв) са без планка. За съжаление, в наличностите до които имам онлайн достъп, има само ляв Без планка. Ето ти номера на десен (с планка): A.B.S. -211129; BORG & BECK -BCA7057. Успех 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anjo 1 #3 Отговорено 11 Януари, 2019 (Редактирано) Накрая решението се оказа режене на планката и прехвърляне на такъв без. Този с планката намерих само наличен в Бултрако на цена от 1230лв..... Очаквах разбирасе ръчен реглаж на фаровете но се оказа че те си бяха ОК Редактирано 11 Януари, 2019 от Anjo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове