manniakk 22 #1 Публикувано 25 Април, 2007 трябва да ги раздвижиш... най лесно е да ги свалиш и да ги занесеш някой да го направи ако са много клеясали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xakera 0 #2 Отговорено 26 Април, 2007 (Редактирано) трябва да ги раздвижиш... най лесно е да ги свалиш и да ги занесеш някой да го направи ако са много клеясали май няма да са клеасали нещо друго ще има Редактирано 26 Април, 2007 от xakera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #3 Отговорено 26 Април, 2007 Колега водачите на апаратите се смазват със специална грес за 1000 градуса. Аз за сега съм срещал такава на Textar смятам скоро да си ги смажа с нея. Иначе и аз имах прблем със задните спирачки не лягаха добре наклатките на диска и си смазах водачите с литиева грес (която не е за такова приложение) и от тогава си лягат перфектно и спира значително по-добре. Има и вариант да са ти спекли буталата на спирачните цилиндри, но ако са ти здрави маншоните е малко вероятно. Най- добре се обърни към сервиз който се занимава с Хонди и да ти решат проблема. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xakera 0 #4 Отговорено 27 Април, 2007 Колега водачите на апаратите се смазват със специална грес за 1000 градуса. Аз за сега съм срещал такава на Textar смятам скоро да си ги смажа с нея. Иначе и аз имах прблем със задните спирачки не лягаха добре наклатките на диска и си смазах водачите с литиева грес (която не е за такова приложение) и от тогава си лягат перфектно и спира значително по-добре. Има и вариант да са ти спекли буталата на спирачните цилиндри, но ако са ти здрави маншоните е малко вероятно. Най- добре се обърни към сервиз който се занимава с Хонди и да ти решат проблема. Успех сряда сам при дидо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове