Guest MAD DOG #1 Публикувано 23 Април, 2007 (Редактирано) Честита ти кръгла годишнина,д-р Конова ...човек само веднъж е на 30.Дано са най-хубавите в живота ти.Много здраве от мен,жената и малкия Ники.Ихааааааа,Рейсърееееее,спиииииииш.Изп Редактирано 23 Април, 2007 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #2 Отговорено 23 Април, 2007 да си жива,дива,здрава и красива.и рейсара да не се мотае ами да и вземе хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #3 Отговорено 24 Април, 2007 Една мома, която винаги е зад кулисите, въпреки че е официален член на клуб'ъ...чете форума , не изпуска среща не местния клуб и ме търпи цели 13 години днес помъдрява ! Та...искам да и кажа че я обичам, даже я пренебрегвам малко покрай всичките си занимания , ама ше направя опит да се поправя ,щото тя го заслужава ! Жива и здрава да си Веси ..и да ме ядосваш поне до другия 24 април ! p.s...Арсен също да почерпи...и да е жив и здрав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Д-Ñ€ Конова #4 Отговорено 24 Април, 2007 (Редактирано) Много благодаря на всички! Развълнувахте ме изключително много! А на Рейсъра какво да кажа: скоро да се сдобие с по - мощна колица, че най - накрая да стане моя черната хубавица, която не я заменям с друга! Редактирано 24 Април, 2007 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #5 Отговорено 24 Април, 2007 Кво беше - зад един МЪЖ винаги стои една истинска жена ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - жива и здрава и много радостна да те правятВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ и многооооооо подаръци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #6 Отговорено 24 Април, 2007 Ч Р Д и от мен кака , жива, здрава, весела и щастлива и за подарък батьо да ти купи Хонда, па той да си кара тая И яко танци после! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #7 Отговорено 24 Април, 2007 Ей наборе,изпреварила си ме с 5 дни Та....да си жива и здрава и все така енергична!Много щастие и Рейсъра да ти остави Хондето най-накрая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 24 Април, 2007 Честито !Здраве , късмет и разбирателство с рейсъра дълги години Честито и на arsen ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Д-Ñ€ Конова #9 Отговорено 24 Април, 2007 Още веднъж благодаря! Честит рожден ден и на Arsen - да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #10 Отговорено 24 Април, 2007 Честито и от мен, много здраве другото вие ще го постигнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове