Guest Patrik #1 Публикувано 13 Септември, 2004 има ли някой с Акорд от софия на който мога да му погледна за 1 мин. пантите на барчето в подлакътникадайте некав тел. и да се разберем кога е удобно да се видиммерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #2 Отговорено 14 Септември, 2004 (Редактирано) БРАТЛЕ АЗ СЪМ С АКОРД 4та ГЕНЕРАЦИЯ , АМА ЩЕ СИ ДОЙДА ЧАК НА 5ти ОКТОМВРИ , ЗАТОВА АКО ИСКАШ ЕТО ТИ ТЕЛЕФОНА ( 0898 68 16 17 - СВЕТОСЛАВ ) НА БАЩА МИ - ТОЙ Е СТРАШЕН ПИЧ И ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ БИ ТИ ПОМОГНАЛ С КАКВОТО МОЖЕ - УСПЕХ !!!!!!!!УПС - ТОКУ ЩО ВИДЯХ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕЩО КОЕТО В НАШАТА КОЛА ГО НЯМА !!!!!! АЗ СИ ПОМИСЛИХ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖАБКАТА - СОРИ ДРУГИЯТ ПЪТ ЩЕ ЧЕТА ПО-ВНИМАТЕЛНО !!!!! Редактирано 14 Септември, 2004 от gena_g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #3 Отговорено 14 Септември, 2004 Здрасти пич, Аз карам Аccord 3 gen., обаче нещо нямам подлакътник при барчето ?!? Тел. ми е 08888 9 2265. Ако искаш звънни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #4 Отговорено 14 Септември, 2004 ами май акордите от 5 генерация нагоре имат подлакътници нещо нямам подлакътник при барчето ?!?аз говоря за подлакътника между двете предни седалки в който има вградени некви джобовемерси ви все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #5 Отговорено 14 Септември, 2004 ами май акордите от 5 генерация нагоре имат подлакътници нещо нямам подлакътник при барчето ?!?аз говоря за подлакътника между двете предни седалки в който има вградени некви джобовемерси ви все пак Значи, М/у двете предни седалки имам една кутия в която са вградени ръчната и скоростния лост. Тя е доста дълга и започва зад предните седалки, като продължава почти до под запалката и пепелника. Състои се от две части, които влизат една в друга. Първата е по-къса и е само за скоростния лост а другата отива до края. Съотношение м/у двете в дължина 1:3. Късата се захваща за купето с 4етири рапидки ( от всяка страна по две ), а дългата с една голяма рапидка отзад, точно зад основата на ръчната - под едно капаче. Надявам се съм бил изчерпателен. Ако все пак искаш - звънни. П.П. - В дългата част има една кутийка в която си държиш раани неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #6 Отговорено 14 Септември, 2004 (Редактирано) 0898 537233 Имам барче обади се. Редактирано 14 Септември, 2004 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 15 Септември, 2004 0898 537233 Имам барче обади се. значи си купил accord честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове