manniakk 22 #1 Публикувано 23 Април, 2007 някой може ли да ми изнамери детайлни снимки на панта за ламбо врати или няква друга полезна информация. Аз имам малко снимки и инфо и не ми се струва толкова трудно за изпълнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 23 Април, 2007 (Редактирано) И аз съм се замислял над въпроса. Ето ти малко от моя матерял Цък Редактирано 23 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 23 Април, 2007 Абе самата панта е лесна работа ама в амортисьора е проблема....той е труден за намиране....и аз съм го мислил това бая пъти ама казах ви къде ударих на камък. Успех и ако има повече резултати от мен да ги споделите с нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 23 Април, 2007 (Редактирано) виждал съм решения с 2 броя амортисиори, мисля че ще е достатъчно надеждно. Примерно ако са като тези за задния капак би трябвало да издържат Редактирано 23 Април, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове