batkosio 15 #1 Публикувано 23 Април, 2007 (Редактирано) Крайният ефект трябва да е такъв: Редактирано 23 Април, 2007 от batkosio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 23 Април, 2007 Мен ми хрумва ,че можеш да го закараш на тия дето полират джанти . Единствено не знам колко е издръжливо покритието откъм топлината , но може да се пробва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 23 Април, 2007 Аз съм полирал някои неща, и става по следния начин. Има дискове за бормашина с "косми" или иначе - полир шайба. Всъщност е като мече за боядисване, но тясно като диск, и доста по-космато. С тази джаджа става като огледало. Има различни твърдости и видове влъкна. Доста по-добро е от водната шкурка за този случай поради ред причини.1. Става много по-бързо2. Доста по-равномерно3. По-удобно за изпълнение. Няма да ти гъбясат пръстите от водата4. В празните пространства около и в дупките ще стане доста равномерно без да се наранява самия надпис. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове