Guest Didko #1 Публикувано 12 Септември, 2004 Привет съклубари! Я си кажете мнението за застрахователите, при които сте си направили застраховките (пълно каско) и евентуално ми препоръчайте или ме откажете от някои. Все пак е задължително зло и сумата не е малка.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #2 Отговорено 12 Септември, 2004 Аз съм във евроинс, и засега съм довоелн от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #3 Отговорено 12 Септември, 2004 БУЛИНС! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 12 Септември, 2004 според мен най-добре е булстрад по простата причина булинс пази а булстрад плаща при недай си боже злопоука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 12 Септември, 2004 Брат ми си направи застраховка в Евроинс съвсем скоро и малко го прецакаха с маркировките, защото се оказа, че не влизали в цената на каското и трябваше да си ги направи допълнително срещу 30 кинта, а в Булинс (където съм аз) си влизат в цената. Колкото до плащания, Булинс вече на няколко пъти са ми плащали. Бавно става, а и не са много добри суми, но е в рамките на нормалното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 12 Септември, 2004 и аз мислия че булинс са най-добре веднъш се подхлъзнах и си треснах гумата в болдиура при което си спуках гумата и си счупих алуминиевата джанта и при този случеи ми платиха 250лв. а аз си залепих и гумата и джантата за 50 кинта та споредмен си заслужава при тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #7 Отговорено 12 Септември, 2004 Аз съм супер доволен от Алианц... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Daisy #8 Отговорено 13 Септември, 2004 Брат ми си направи застраховка в Евроинс съвсем скоро и малко го прецакаха с маркировките, защото се оказа, че не влизали в цената на каското и трябваше да си ги направи допълнително срещу 30 кинта, а в Булинс (където съм аз) си влизат в цената. Viktor не си прав. В Булинс маркировката не влиза в цената. Аз се застраховах при тях и ме караха да си я плащам отделно, въпреки че застрахователната ми премия беше над 2000 лева (тъй като колата ми е нова и премията се калкулира по фактурната стойност). Скоро след това одрах колата в едно колче (много неприятно ) и в сервиза, където я боядисвах доста ми надуха цената за ремонт. Излезе 1100 лева . Платиха ми още на втората седмица и нямаше никакви проблеми или разправии.Според мен Булинс си остават все пак най-надеждни по няколко причини: пазят от кражба, изплащат бързо и процентът на застрахователната премия (това, което ти трябва да платиш) е приемлив - 6.50% (срещу 7.80% на Алианц).А принципно най добре е ако се свържеш със застрахователни брокери. Огромното предимство е, че те представляват няколко застрахователни компании и могат да те консултират къде ще ти е най-изгодно да застраховаш, правят маркировка, не им плащаш повече отколкото би платил на застрахователната компания, но при застрахователно събитие само им закарваш колата и те се занимават със всичко останало - огледи, сервиз, тормозят застрахователите да плащат бързо и те информират кога да отидеш да си прибереш парите. Абе изобщо много е гот, изпробвах го лично Инстрейд са такива брокери. Ако искаш мога да ти дам координатите им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #9 Отговорено 13 Септември, 2004 Аз имам договор с Евро ИНСако искаш мога да ти издействам 10% някъде отстъпка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #10 Отговорено 13 Септември, 2004 и аз мисля че по добре си намери брокер щотото той после ще ти спести евентуални разправии и проблеми (колкото по близък ти е брокера толкова по добре) а той самия ще ти препоръча компания в която той е силен. иначе и аз съм в булинс и съм доволен за спукана броня ми дадоха 120лв. ти сам си прецени П.С. ако е твой човек брокера няма да ти пише забележки по колата ако има такива и после може да ти ги платат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest str_8 #11 Отговорено 13 Септември, 2004 А принципно най добре е ако се свържеш със застрахователни брокери. Огромното предимство е, че те представляват няколко застрахователни компании и могат да те консултират къде ще ти е най-изгодно да застраховаш, правят маркировка, не им плащаш повече отколкото би платил на застрахователната компания, но при застрахователно събитие само им закарваш колата и те се занимават със всичко останало - огледи, сервиз, тормозят застрахователите да плащат бързо и те информират кога да отидеш да си прибереш парите.Това е абсолютно вярно Винаги могат да ти предложат най-добрата оферта,а и ти имаш възможност да избираш между няколко оферти .Брокерите не са само големи компании има и брокери които работят самостоятелно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #12 Отговорено 14 Септември, 2004 аз лично сьм за булстрадплащат наи яко от всички и наи не сьздават проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #13 Отговорено 15 Септември, 2004 От кухнята: работя с брокери от 10 г. Ако някой не знае - засраховател съм в момента в ДЗИ работила съм най - дълго в Алианц все автомобилни застраховки ------------------------------------- така Алианц ПЛЮСОВЕ: са добри - много - изплащат обезщетение - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ВИНАГИ - трябва да покриеш изискванията да не си в разрез с ОУ МИНУСИ: много висок процент - казвам много Булстрад САМО ПЛЮСОВЕ - това е моето придложение навлизам в конфликт на интереси/ не мога да говоря в детайли / - просто според мен е това най-добрия избор Булинс нисък процент добро обезщетение/ учудващо/ бързо обслужване дъмпинг- така се говори в застрахователните среди но клиента кво му пука ДЗИ зверски отстъпки естествено че ги обслужваме до 3 дни обаждаме им се веднага добър процент кво още аааа и НИА работи тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #14 Отговорено 15 Септември, 2004 Забравих да кажа нещо много важно - проблем е че в Булстрад отпадна маркировката - там не маркират не забравяй че Булстрад има високо тарфно число за физ. лице----------отделно ако сивика е '93 с лятната отстъпка на ДЗИ в момента - тарифното число ще ти е 8.55 имаш още 10% от мен - отстъпкано - маркировката и при нас е отделно - зависи от ЗСили 34или 56 лева са това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #15 Отговорено 15 Септември, 2004 Nia да те попитам теб, пък и който знае.Купих си касетофонче, обаче съм в ДЗИ каското и от там не искат да ми го застраховат на повече от 5% от оценката на автомобила, която е 2200лв, тоест на 110лв.Има ли някоя застрахователна компания, където биха ми го застраховали по сума по фактурата?Скоро ми идва време за следваща вноска, и може да си прекратя застраховката и да я направя на друго място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #16 Отговорено 15 Септември, 2004 Мога да направя много за теб - провери си лични съобщения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #17 Отговорено 25 Септември, 2005 (Редактирано) Към d15b2 Аз съм във евроинс, и засега съм довоелн от тях <{POST_SNAPBACK}> И аз бях в Евроинс и бях доволен. Предложиха ми добри условия. Плащах си като поп 5 години без да имам щети, но когато ми счупиха огледалото, платиха 47 лева, при положение че ново струва 180лв., а по моргите 80-90. Ако имаш положително мнение за тях, бих искал да чуя по-подробен коментар.От Армеец се отказах, защото прекалено са им високи оценките по шваке. Редактирано 25 Септември, 2005 от Accord6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #18 Отговорено 25 Септември, 2005 като застрахователен агент в ALLIANZ аз мисля ,че най-добре си е при нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #19 Отговорено 25 Септември, 2005 в булинс.засега.3год. никакви проблеми за японци плащат добре за страни4но огледало ми изплатиха 206лв.купих ново за 135лв. дават ми и 15% отстъпка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #20 Отговорено 26 Септември, 2005 Аз съм в Евроинс, за пукнато стъкло ми платиха за около след 2 седмици, досега не съм имал разправии със застрахователи и незнам дали това е нормален срок. Но за същото във Виктория на един колега не му платиха нищо, мотаха го страшно много време и му изтече полицата, той не я поднови защото се ядоса естествено, а те не платиха щетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blind #21 Отговорено 26 Септември, 2005 Кажете нещо и за Армеец?Положителни страни и отрицателни.Ще ви бъда благодарен.поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #22 Отговорено 26 Септември, 2005 по-добре не тамНа ТИМ-аджиите хич не им се плащаАлианс над 10 години не застраховат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #23 Отговорено 26 Септември, 2005 по-добре не там На ТИМ-аджиите хич не им се плаща Алианс над 10 години не застраховат <{POST_SNAPBACK}> напротив над 12 а не над 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #24 Отговорено 26 Септември, 2005 (Редактирано) по-добре не там На ТИМ-аджиите хич не им се плаща Алианс над 10 години не застраховат <{POST_SNAPBACK}> напротив над 12 а не над 10 <{POST_SNAPBACK}> Вие ако можете да си оправите годините различните офиси......... Най-добре отиди там, където имаш познати, щото на мене заедно с капака минах и два калника Редактирано 26 Септември, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #25 Отговорено 26 Септември, 2005 Nia да те попитам теб, пък и който знае. Купих си касетофонче, обаче съм в ДЗИ каското и от там не искат да ми го застраховат на повече от 5% от оценката на автомобила, която е 2200лв, тоест на 110лв. Има ли някоя застрахователна компания, където биха ми го застраховали по сума по фактурата? Скоро ми идва време за следваща вноска, и може да си прекратя застраховката и да я направя на друго място. <{POST_SNAPBACK}> Мойто касетофонче (заводско Хонда-Bose) по тая система е застраховано за 800лв.Бива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #26 Отговорено 26 Септември, 2005 Тоя смех със застраховката в БулИнс и Булстрад да плаща не го бях чувал, БулИнс е презастраховател на ДЗИ, а по-точно ДЗИ си плащат за щетите, а БулИнс плащат при кражба, следователно хората на БулИнс пазят колите на ДЗИ. Алианц бяха добра компания преди да станат Алианц България, сега на по-старите коли се мръщят. Армеец са страшно мудни и "дървени", никаква гувкавост, сервиза им е на майната си и не работят мн качествено, а след определена сума искат и самоучастие от клиента и дозастраховане, не че в БулИнс след като сумата на колата падне под 80% не се иска пак, но те поне плащат като хората, а и имат добри сервизи. Аз също съм агент към едни брокери и мога да ви дам 5% отстъпка от АК и ГО. Защо да си направите каското при мен? Първо шефа ми е бил 5г. директор в БулИнс на клон Перник и е доста навътре в застраховането, второ имаме човек, който е на огледите и ви движи всички неща, вие сте необходими само да си закарате колата и документите. Изготвянето на каквито и да е било допълнителни документи към застраховката (добавъци), ако е на разсрочено плащане застраховката вноските, ви ги нося където се уговорим. Не се занимаваме само с БулИнс, застраховаме също и в Армеец и ДЗИ, но не ви ги препоръчвам както БулИнс. Така че........... ако някой го устройва това нещо: 0888558064 Ники Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #27 Отговорено 27 Септември, 2005 Защо не споменавате за HDI? И аз съм пред дилемата къде да застраховам. Дайте едно мнение и за HDI иначе везните са към Булинс май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #28 Отговорено 27 Септември, 2005 От 2 дена и аз се занимавам със застрахователи. Моите впечатления. От ДЗИ и Булинс получих най-добра оферта (реална оценка и добра застрахователна премия). Алианц и Булстрад оцениха бебчето ми прекалено ефтино и не ми се рискува (още не съм нарадвал на хондичката си). 2-ма приятели ме посъветваха да не се свързвам с Булинс, защото в сервизите им доста мърляво оправяли колите, а аз си падам малко перфекционист. От Алианц съм доволен и много мои познати са доволни, но оценката за Акорда е ниска и при кражба ще вляза доста вътре. Не знам Хонда да има славата на краден автомобил, но все пак е възможно.Бих искал да коментираме и този въпрос с кражбите. Ако риска е съвсем минимален, бих предпочел да имам вземане-даване с Алианц. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #29 Отговорено 27 Септември, 2005 (Редактирано) Като стана дума за опасности и застраховки..http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9810 Редактирано 27 Септември, 2005 от bobo21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Concerto #30 Отговорено 27 Септември, 2005 (Редактирано) Аз съм във Виктория, имам човек на висок пост вътре и за това. Имал съм проблеми и са се решавали.Ако не беше такава ситуацията бих отишъл в Булстрад, може би.Колегата беше голям фен на БулИнс докато не си вкара колата (с пълен резервоар ) за изпръскване на няк'ви драскотини. сервиза на сточна гара.Колата престоя 12 дни там (при обещани 5) с над 400 км навъртяни. , счупена ръчка за настройка на странични огледала.Колата наистина беше оправена добре, но беше карана. факт. лично бях свидетел, когато я остави и когато я взе. станаха люти скандали и се премести в Булстрад. Имам разни познати и в други застрахователни компании и като цяло навсякъде е пълен та*ак, в сравнение в зап. европа и сащ, например.За това всеки сам да си преценява, но най-вече искам да пожелая на всички форумци възможно по-малък достъп и контакт със застрахователи и много безаварийни км Редактирано 27 Септември, 2005 от Concerto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #31 Отговорено 27 Септември, 2005 Никой ли не е застраховал в ДЗИ - бих искал да чуя малко отзиви за тях. Аз съм застраховал при тях когато още бяха държавна фирма, но откакто ги купиха Росексим банк, спрях да работя с ДЗИ и нямам никакви познати, които са имали вземане-даване с тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Concerto #32 Отговорено 27 Септември, 2005 Никой ли не е застраховал в ДЗИ - бих искал да чуя малко отзиви за тях. Аз съм застраховал при тях когато още бяха държавна фирма, но откакто ги купиха Росексим банк, спрях да работя с ДЗИ и нямам никакви познати, които са имали вземане-даване с тях <{POST_SNAPBACK}> ГО ми е там, но нямам мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blind #33 Отговорено 27 Септември, 2005 Стига бе хора как така Армеец не плащат вие ме разучаровахте как ще ми изплатят колата сега .Бах му се се прецаквам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #34 Отговорено 27 Септември, 2005 Стига бе хора как така Армеец не плащат вие ме разучаровахте как ще ми изплатят колата сега .Бах му се се прецаквам <{POST_SNAPBACK}> За Армеец имам следната информация. Мой приятел таксиметров шофьор го блъсна кола, която има ГО в Армеец. Мотаха го 3-4 месеца, но накрая му платиха 4000 лв. Колата беше смачкана много, но той успя да я продаде за 1000 лв. В крайна сметка си купи друга кола, която беше по-добра от неговата за 4000лв. С 2 думи с 1000 лева е напред и той е доволен, но на мен лично не би ми харесало такова разтакаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #35 Отговорено 27 Септември, 2005 Недейте в Армеец КУРА Е ГОЛЕМ лично съм патил! Обещетението делено на 2 та и повече така действат.Пример кола около 92год има около 50 % овехтяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blind #36 Отговорено 27 Септември, 2005 Ми мене вече ме мотаят 3месеца.Колата е 95та година казаха ми 2 варианта.Изплащане на 60% или на 80% от оценяването на колата.Ако е така мене ме устройва но защо по дяволите се бавят толкова много? поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest La4o #37 Отговорено 28 Септември, 2005 Аз съм застрахован в Булинс но да чукнем на дърво не съм опирал до тях. Но имам един приятел който си застрхова колата в Алианц (опел Астра). Дадоха му 700 лева за страничните огледала застото били ел и с отопление. Бяха му ги счупили. Аз си мисля че там плащат най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове