Sashkkoo 2 #1 Публикувано 1 Август, 2018 Светят едновременно abs-a и ръчната. Не е от спирачната течност. Спирачна течност има. Предложения ? D16B6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado5 18 #2 Отговорено 1 Август, 2018 Здравей колега.Преди няколко години имах единтичен с твоя проблем.И при мен светеха двете лампи за ръчната и абс.Проблема го реших със смяната abs модула.Сутрин като е студена не светеха и естествено abs работеше, след като загрее се появява проблема.Като за начало си провери четирите датчика на колелета -измери им съпротивлението,прегледай да няма някой разкачен или скъсан кабел.Виж да не са зацапани датчиците.Аз мерих всичко през клупонга на abs модула за по сигурно.Изтеглих един pdf -bosh abs и така се орентирах за всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashkkoo 2 #3 Отговорено 3 Август, 2018 Ще пробвам. Благодаря много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любомир Мозоков 0 #4 Отговорено 26 Август, 2018 Здравейте имам същия проблем с двете прословути лампички и при мен в студа няма проблем работи загрява и хоп таблото става на дискотека Колко струва тоя модул за абс на моя си личи влизане с взлом и после малко силикон D16b6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове