PREDATORA 1 #1 Публикувано 30 Юли, 2018 Здравейте, от 10-тина дена съм собственик на Honda Insight 2009, 88к.с. хибрид CVT кутия, колата я купих с газ, има един проблем който ме притеснява. Сутрин или след работа, когато тъкмо почне да загрява автомобила, при връщане на газта или подаване се чува едно почукване за малко и спира и след това изобщо го няма като загреее хубаво, караш всичко е точно, днес обаче почна да чука (бях първа кола на кръговото) давам газ за да тръгна но не колата седи вика "чук чук чук чук" оборотите не мърдат и колата не мърда, натиснах спирачката подадох газ няколко пъти колата не тръгва, след като спря чукане, кола си потегли нормално и си заработи всичко както трябва. Имате ли идея от какво може да е ? (колата е карана от предният собственик в Хонда и не са успяли да открият проблема) Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #2 Отговорено 2 Август, 2018 Изпращам линк с звука, след 25-та секундаHonda Insight 2009 Hybrid cvt bad sound Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове